Originally Posted by
CAKIR24
2001 krizinde intetbank, egs bank Anadolubank alternatifbank kapıya dayandı, tüm krediler fek edildi, vinçler geldi, kamyonlar geldi, 350 kişinin çalıştığı fabrikayı talan edecekler, 11 milyon kredi sanırım. Fakat bunun 1/22 si kadar yani 500 bin iş bank birinci derece kredili ve ipotek sırası ilk de. İş bank bu şirkete hiç bir şey yapamazsınız dedi ve çakal bankaları püskürttü. Kayyum ile 2-3 senede firma düzeldi. İş bank bu ülke için her şeyden önemli.
Ancak bu olayı Şuan çok insan yanlış okuyor. Banka bugüne kadar kendisini korudu, dış güçlere karşı, şimdi bu dış güçler bir şey alacak, sağ kol, sol bacak, böbrek, bir şey alacak ama ne bilmiyorum. Saldırı öncesi alınan bir savunma şekli izliyoruz.
Zd lunar bu yazıyı sevmez eleştirir veya karşı yazı yazarsa daha da emin olabilirsiniz.
Hocam yapmayın etmeyin İş bankasından kim neyi onlar istemedikçe alabilir bu ülkede Allah aşkına. İşbankası yabancı otaklık yapacak falan fıstık bunlarda ihtimal dahili değil.İşbankası ancak gider birini satın alır dışarıda kendisini satmaz.Bu topicde birisi var öyle yalan yanlış şeyler yazıyor ki işi siyasete bağlıcam diye bana artık gınaa geldi.
Adam İmar bankasında 2 muhasebe programı kullanıldı daha bunu bilmiyor.Önde görünen hesap para Hazine Bonosuna yatırılmış.Arkada 2. muhasebe programı gerçekte para Off Shore hesaplara yatırılmış.Tabii ki bu paralar battı. Daha bunu bilmeyen adam gelmiş burada Cem uzan güzellemesi yapıyor.El insaf yani.
Hala masal anlatıyor yok oyak grubu gibi kendini koruyormuşmuşta hazırlık varmışmışta masala devam.Yiyen ve yiyecek olanlara geçmiş olsun.Ben çok uğraştım bundan sonra uğraşmam.
Daha öncede defalarca yazdım.Aynı el kondu konulacak diye DOHOL ve DYHOL leri milletten 0,3 ve 0,5 kuruşlara nasıl topladırlar.Burada da aynı operasyon yapıldı.Kim buna çanak tuttu ise yatacak yeri yok.Yarın bir gün daha birşey yok iş işten tamamen geçsin sebep olduklarından yediği yiyeceği beddualar kendisine bir ömür boyu yeter.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri