Sayfa 333/1081 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Sn Yorgun 57 ben uzun zamandır gentaş yatırımcısıyım. 5 yıllık grafiğinin çok iyi olduğunu yazmışsınız. Bilgi amaçlı soruyorum. Biraz açarsanız bu durumu memnun olurum. Birde sermayesi 60 000 000 T L değil yalnız. 110 milyon . Sn Sacronast Gentaş a bakıp gördüklerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Saygılar. Sn Yorgun size de hayırlı kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Khvcm1 Yazıyı Oku
    Sacro hocam temettü konusunu benim mantığım almıyor da temettü konusunda bizi aydınlatabilir misin temettü verirken hissenin fiyatının düşmesi bana absürt geliyor şirket hissenin değerinin düşmesinden dolayı borsadan aldığı parayı mı dağıtıyor

Bir de bunlara bağlı olarak hisse temettü verecek diye hissede beklemek mantıklı gelmiyor
    ilave kaynak olarak bu siteye bakabilirsin, http://halilbuhur.com/

link cikmazsa halilbuhur nokta com.

3.  Alıntı Originally Posted by brbrs123 Yazıyı Oku
    Sn Yorgun 57 ben uzun zamandır gentaş yatırımcısıyım. 5 yıllık grafiğinin çok iyi olduğunu yazmışsınız. Bilgi amaçlı soruyorum. Biraz açarsanız bu durumu memnun olurum. Birde sermayesi 60 000 000 T L değil yalnız. 110 milyon . Sn Sacronast Gentaş a bakıp gördüklerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Saygılar. Sn Yorgun size de hayırlı kazançlar.
    Bende gentaş yok sadece hisselere incelerken dikkatimi 2 hisse çekti biri çelik halat biri gentas. Gentasi mynetten baktım. Sadece 3 yıllık ve 5 yıllık grafiğine ve bilançosunu temettu ve bedelsiz veren bir hisse. Ben aynı çalışma alanlari farklida olsa petkime benzettim. Onun için takibe aldım. Uzun vade düşünülebilir ve yıldız adayı olma kapasitesi var gibi. Bende uzun vade Petkim, hektas, soda ve Bolu çimento var. Belki beşinci gentaş olabilir. Sakro hocamızın düşüncelerini de almak istedim.

4.  Alıntı Originally Posted by torwais Yazıyı Oku
    ilave kaynak olarak bu siteye bakabilirsin, http://halilbuhur.com/

link cikmazsa halilbuhur nokta com.
    Teşekkür ederim hocam buldum

Temettuler konusulmaya baslandi.
    Bu bist sagdan soldan kotu bir gelisme olmazsa haftaya cok pis gider
    2023 sonu Bist 8000?

ACSEL ve ULUUN'a üstatlardan teknik yorum alabilir miyiz?

Yabanci payi en cok artan hisselere bir bakin bakim.

5.30 dan niye yunsaya destek atin dedigimi daha iyi anlarsiniz.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    garfa grafiği fena değil...

Bu bence cok iyi yerde.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 333/1081 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •