Arkadaşlar bugün yeni senet yok. Sinirlerim çok gergin, veri tabanında oluşan bir problemi çözmem gerek. Belki de en baştan yazmam gerekecek. Uzun bir gece beni bekler... Bugün listeyi çok ama çok geç yayınlayabilirim. Belki de yayınlamam şimdiden özür dilerim.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Elimizden gelecek bir şey varsa omuz atalım üstad. Biraz anlarım bu işlerden biliyorsunuz.
Bu arada daha önce IHEVA konusunda da söylemiştim.
Bu süreçte USD bazlı dikkatinizi çekenler listenizin nazar boncuğu olmaya aday görünüyor.
ULKER için de benzer bir durum mevcut.
Belki endeks bozmasa geçmişte olduğu gibi 500G ortalamadan tepki verecekti(veya gün sonuna kadar verecek).
Ama TL görüntüsü sıkıntılı.
500G ortalamanın da altında şu an ve altında kapanış yeni satış getirebilir.
Naçizane, eskilerin "düşen bıçak..." deyişini hatırlatayım.
Mesele IHEVA da da kanal alt bandına değme ihtimali oluştu.
Ez cümle dip avcılığı riskli iş...
Sağlık, başarı, bol kazanç dileklerimle.
IHEVA:
ULKER:
![]()
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Teşekkür ederim üstadım, yayınlamış olduğum herhangi bir EXCEL dosyasını incelerseniz;
INDIS kullanılan bir sütun var. Orada veri tabanında 1 No'lu sayfayı referans olarak alıp hisseleri birleştiriyordu. Lakin 7. sayfanın tarama sonucu 1. sayfanın tarama sonucundan adet olarak 1 tane fazla idi. Böylece veri tabanı birleşiminde hata vardı. Ben INDIS'e referans olarak 7 No'lu sayfayı atadım ve halloldu. Bir de küçük bir harf hatası yüzünden mükerrer sonuçlar alıyordum onu da düzelttim bitti. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Yardımseverliğiniz için can-ı gönülden teşekkür ederim üstadım.
Kolay gelsin sıkıntıyı umarım çabuk çözersiniz
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Yer İmleri