Sayfa 335/631 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon
Arama sonucu : 5044 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Gitmedi gibimi gorunuyor.1.50 den Basladi yabanci.Aldikca tahta Yukari gidiyor.Yerli almaya baslasin birakirlar kucaga.Yulbasinda 1 tl idi fiyati cok irdelersek olayi.Bunlara takilmayalim yabanci biyiklimi sakallimi,patron kontrolundemi.Bizi hedefe goturdunde ister bmv ile ister sahinle.Yeter 5 yil 5 ay 16 gun oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by themaskofzoro Yazıyı Oku
    Benim en çok merak ettiğim takaslarının yabancılar tarafından bu kadar çok toplandığının herkes tarafından bu kadar rahatlıkla görülebildiği bilenebildiği , bu kadar küçük yatırımcı ilgisi olan bir kağıdı böyle bir ortamda nasıl götürebilecekler.

yazdıklarımın hiç birisi kesinlikle ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak almayınız , birşey bilsem kendime faydam olur
    Kac yıl olmuş herkes hisseden yılmış hep yerinde saymış şimdi gene alsak gene düşer aynı rakamlara diye

3.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    kepez arkadaş 7 8 ve 9. ay satışları toplamda 17 milyon olursa tahmini 9 aylık kar ne olur hesaplayabilirmisiniz.
    bu buradan hiç belli olmaz.stokları eritmesi önemli yada stoğu doğru düzgün saymıyorlar , bilançoya nasıl yansıtacak.. isterse firma kendinde fazla stok gösterip karı bir başka bilançoya bırakabilir. yani adamların ne açıklamak istediği çok kar-az kar-yada az zarar-çok zarar. Ben mesela ticaret yapıyorum.. bazen muhasebeci olmayan stokları olduğundan fazla yada az gösterip bir ayar çekiyor tabi bu eninde sonunda envanterde yer aldığı için bir gün çıkışı yapılacak. ama bu bilançoda olmazda önümüzdekinde olacak vs gibisinden .. bu genelde geçici vergi döneminde çok yapılır.firmanın ağalara kalmış.

4.  Alıntı Originally Posted by Emkelci Yazıyı Oku
    Ek 9367Ek 9367Yabancı payı artmaya devam arkadaslar 16.10.2017 is yatırım raporu
    Burnuma başka kokular geliyor. siz yabancı falan diyorsunuz. kaç gündür oda bizim gibi alıp satıyor adamın beklentisi var demekki diyordum. Peki hiç aklımıza gelmedi ilerde şirketin yabancılara satılması ve fiyat yükselmeden toplamaya başlamış olmasınlar. ya da yabancı ortak gelmesi falan gibi..11.89 ve sürekli artıyor hayrı alemet değil...???????? böyle bir şirkette.Bu açıdan bakarsak olayaki ben ilk defa baktım. Çok ciddi bir beklenti olur. Emkelci arkadaş 20 li falan fiyatlar söylüyordu. beni bile solladı diyordum ama ,böyle bir beklenti olursa. Allah söyletmiş diyebiliriz. Rahatlıkla o fiyatları görür.

5.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku

kısa vadede bu takası görünce fikrimi degiştirdim.
    ayrıca usd bazlı 2000 senesinde 10 dolardan işlem görmüş ohaaa yani
    Gunaydın bunu 5 senedir yazıyorum. 7 senedir kağıt uyuyor. sen 2000 senesi çok eskiye gitmişin. 2011 senesinde bile 3.8 i gördüğünde usd bazında 2.3 usd idi. 10 usd boşver. 2.3 usd şu an 8.4 yapıyor. çok eskiyi deşersen burada ölene kadar kağıdı kimse satmaz ayrıca 2011 senesinde 3.8 i gördüğünde kağıtta bende vardım. zararlar diz boyu, bilançoları düzeltmek için sermaye azaltımı, arttırımı bedelli zart zurt , satışlar 20 milyon civarı özvarlıklar -22 milyon vs. her yolu deniyordu. yani dibin dibindeydi. şu an o günkü duruma göre tofaşla-mercedes kıyası bile az kalır. tofaşla -bugatti diyebiliriz. ( bu arada tofaş derken kartal doğan kuş serisi , hacı murat 131 yeni tofaşı olanlar alınmasın
    Son düzenleme : kepezmesut; 16-10-2017 saat: 22:53.

6. Mst agzindan bal damliyor 😆

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,009
    bunlar barış savunma dan hisseleri devraldılar..acaba yeni bir yapılanma ile savunma sanayinede girebilir mi eskiler ne der..sonucta eski ortakları savunma sanayi işi yapıyor.. bu da bir beklenti olabilirmi
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

8.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    bunlar barış savunma dan hisseleri devraldılar..acaba yeni bir yapılanma ile savunma sanayinede girebilir mi eskiler ne der..sonucta eski ortakları savunma sanayi işi yapıyor.. bu da bir beklenti olabilirmi
    http://www.bariselektrik.com.tr/

http://www.borsagundem.com/haber/eme...uruyor/1119268

Sayfa 335/631 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •