Sayfa 336/997 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Kaç gündür sorayım diyorum fakat kafamdaki rakamdan uzak olduğundan sormadım...
    Nisan vade 1.463 mü 1.471 mü yada daha enterHasan rakamdan mı kapatır vadeyi...
    Son düzenleme : EMEKDAR; 29-04-2021 saat: 16:50.
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Taşınan Açıklar (hafiften bankalarda açıklar artmış! bankaları bırakmazlar bugün!)

3.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Çok şey yazdım da vaz caydım...
    Kısaca IMF işi bitirdi....
    Pozisyonu hazırladı,işbirlikçi yöneticiler emperyallerin kucağına oturttular....
    Dış etkenler artı bizim kendi yanlış politikalarımız da buna sebep olmuş olabilir. ..Ama bizimde tarım yapmayı becebildiğimiz pek söylenemez..Çok verimli bir işgücümüz zaten yoktu..Birde kötü yönetim eklenince çöküş kaçınılmaz oldu.

Artı gelecekte tarım tamamen farklı şekillerde yapılacak, konvansiyonel sistemleri unutmak gerekiyor...Dönüm dönüm alanlara da ihtiyaç olmayacak...Dikey tarım alanları şimdiden oluşturulmaya başlandı.
    Daha fazla mekanik ve endüstriyel bir yapıya kavuşacak.

4. Bu arada endeks 100, düzeltmenin %50'sine kadar geri alacaktır...Buraya kadar gelmişken orayı görmeden döneceğini sanmıyorum...Önemli olan oradan sonra ne yapacağı..(1420)

5. https://twitter.com/bbcturkce/status...543947776?s=20

DÜNYADA, HİNDİSTAN TEDİRGİNLİĞİ

Şu an Dünyada
    Virürsün , Hindistan Varyantı
    Hindistan da yaşanan trajedi etkisi altına almış bulunmakta

Her gün tespit edilebilen binlerce, onbinlerce ölü, yüzbinlerce vaka..
    Tespit edilemeyen daha çok ölüm

Kırsal kesimlerde, vaka sayıları, ölü sayıları bile bilinmiyormuş. Hastane önünde ölenler, yolda ölenler, durum o kadar vahim, videolarda gösteriyor

İlaç yok, aşı yok, maske yok, yeterli hastane yok,tıbbi malzeme yok
    oksijen yok. Durum tam bir cehennem sahnesi gibi Hindistan.

Ölülerine yakmak için yer bulamayanlar
    Odun bulamayanlar..

Tüm dünya şu an Hindistanı izliyor maalesef. Büyük bir insanlık dramı var.

Hindistanda, Salgının çok Daha da büyüyeceği görüşü hakim, uzmanlarda
    Ordan dünyaya tekrar büyük bir dalganın yayılacağı endişesi var.

Lütfen videoyu izleyin. Durumun vehametini görün. Videoda, Hindistanda ilaç ve oksijen tüpü kalmadığı anlatılmış.

Bizlerde, Temizlik, hijyen, maske, mesafe, kolonya vs virüse karşı çok dikkatli olmalıyız..

6. Gönder gelsin be güzel dedem

7. Hoşgeldin altınorta abi aleyküm selam, napim abi kaybettiğim paraları burda arıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

8. Parayı da geçtik, hadi bi şekilde ekleriz denkleriz geçinir gideriz. ya gençliğim nolucak, boşa giden zaman nolcak, kaybedilen sağlığım nolucak
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 336/997 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •