Sayfa 337/1001 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Bist düşmezse yılanoğlu nah düşer
    MB aynı zamanda bistti de şortlaması lazım
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Aynen oyle zaten ne yazarsa ciziyorlar. Ben bakiyorum kademelere alicinin zerre terddutu olmuyor. Kendini merkezden guclu hissetmese cesaret edebilir mi?
    O dediğin tam öyle değil.
    merkez bankası kumarbaz olmamalı ; amma velakin
    bu fiyattan alanlara yada daha yukardan cesareti olana
    Bundan başka faiz indirimi yeri kalmadı derse. ay sonu masadan kim karla kalkar.
    2. ve daha farklı ihtimali sonra yazarız. komplo teorisi çok.

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yav ne doları allahını seversen...viop dolar kontratı TL ile dönüyor...istediği kadar verir sonu yok sınırı yok...sanki MB kasasından dolar veriyor tahtaya...zarar ederse de basar matbaada kağıdı öder...dolar molar deme yani...
    viopta her usd/try kontratı 1.000 dolar

millet bankadan kredi çekip dolar alıyo ya, gerek yok ona, viop dolar kontratı alırsın,
    aysonuna kadar 24 kuruş faizi var her aldığın 1-dolar için

4. Müdahele MB nın görevleri arasındadır. Bağımsızdır. Kendi insiyatifinde ve kendi planlarına göre karar verir. Kimse karışamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kulağa ne kadar hoş geliyor KaraKemal...insanın içi eriyor...sanırsın hiç risk yok...alıyon doları ay sonu hem kar hem de nema getirisi değil mi? bişey soracam sana bankadan kredi çekip spottan dolar alanın MC yeme ihitimali var mı? vioptan alanın var da o bakımdan...

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    viopta her usd/try kontratı 1.000 dolar

millet bankadan kredi çekip dolar alıyo ya, gerek yok ona, viop dolar kontratı alırsın,
    aysonuna kadar 24 kuruş faizi var her aldığın 1-dolar için

6. Mb madem viop da dolar sortluyo bunun icin de elinde dolar olmasina gerek yoksa satsin abi milyarlarca tl yi 5 tl ye dusursun. Matbaadan tl basmak cok kolaysa madem. Bana sacma geldi

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu kadar bilgisizce , boş hareketler olmaz.
    Yav karşındaki oyuncular , elini görüyor eksi olan bakiyenle ne kadar bu oyunu sürdürücen.

8. MB kardeş; şu ocak vadeye filan da bassan da o da inse teorik fiyata mesela...
    hazır tenzilat varken ocak vadeyi aralığa geçirdim...

bugun yarın ocağa da basar bu; tekrar ocağa dönerim o zaman... durduk yere %1.5 kardan olmayalım şimdi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 337/1001 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •