Sayfa 338/1000 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. 12 Mart 2019 itibariyle

2. ben altın aldım altını takip ediyrum çıkacağını grafikte görüyorum artık tüm hisseler koptu altın çıkacak diye borsadan çıktım süper faizdende faydalanmıyorum. grafik çalışmazsa bu senenin yarısı rezil oldu..

dövizde müdahele var anlaşılan.

3. kurları altını sabit götürdüklerinde para piyasası fonu veya mevduat %20 getiriden veya 21 22 leri bulanlar var bunlar döviz veya altını bozup faize koyduklarında kur sabit kaldığında altından %2 ye yakın dövizden %2 ye yakın her ay para kazanıyor. bu akıllara zarar bir para. yerli ütülüyor şuan.. mevduatlar rekor kırmış dth olarak. yani bu faizi kim kazanıyor dersek...

4. ancak şu var yerli ütüldükçe kafayı bozanlar ver altınımı ver euromu dedi mi saadet zinciri sarsılıyor yoksa oyna devam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Anadolu'daki oda ve borsa başkanlarından gelen ilk sinyaller gayet olumlu. İstihdamda pozitif ivmeyi başlattık, devamı da gelecek inşallah" dedi.

http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...tik_ID1453572/

Şaka gibi...

6. Nedim Türkmen: 4.3 milyon işsiz sayısına tanım olarak 2 yıldan fazla işsiz kalanlar dahil değil. Hesaplama normu bu şekilde.

Eğer 2 yıldan fazla süre işsiz olan ve iş bulabilme ümidini yitirmiş 2.5 milyon kişiyi de işsizlik rakamlarına eklersek Türkiye'deki gerçek işsiz sayısı 7 milyon civarında çıkıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. teknikçi üstadlar.. cahilce öylesine kurcalarken macd haftalıkta şunu gördüm. ne zaman mavi arkadaş kırmızıyı yukarı kırsa sıkı bir yukarı hareket olmuş...

bu hafta itibarıyle bu sert bir açıyla tekrar gerçekleşmiş gibi görünüyor..

bu da yakını..

.
    .

kale alınacak bişey mi.. var mıdır bi meali.?

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    kale alınacak bişey mi.. var mıdır bi meali.?
    kısa vadeli trendlere bana pek güvenilir gelmiyor. usd/try daha önce buradan gönderdiğim 6 yıllık trendin üst limitine yaklaşık 100 gündür teğet gidiyor.

bu trende göre dolar/tl yıllık %18 artıyor. %3.5 net dolar faizini de üstüne koyunca tl adlı para birimine karşı kemiksiz %22 alıyoruz, tabii tl bir para birimi olarak kabul edilebilirse...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 338/1000 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •