Sayfa 338/531 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Ben borsa dışı bi şeyden bahsedeceksin gibi anlamıştım abim.
    Borsa dışı bir hikayem de var. ama ona hem aklım hem de becerim yetmiyor. Sadece hayal olarak kenarda bekliyor. hatta geçen bizim başlıkta OTURAN BOĞA ya da açtım. Ama hikaye nasıl desem. Çok halledilmesi gereken sorunlar var. Ben sorundan kaçmaya çalışırken bu kadar şeyin içine kendimi atmak. Çok düşünmek ve çözümler için çok para harcamak lazım. Para meselesini bi şekilde aşarız. bedenen de kendini vermek gerek. Girmeyelim bu konuya. Bi taraftan istiyorum. diğer taraftan başaramama hezeyanı ..
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    borsa dışı bir hikayem de var. Ama ona hem aklım hem de becerim yetmiyor. Sadece hayal olarak kenarda bekliyor. Hatta geçen bizim başlıkta oturan boğa ya da açtım. Ama hikaye nasıl desem. çok halledilmesi gereken sorunlar var. Ben sorundan kaçmaya çalışırken bu kadar şeyin içine kendimi atmak. çok düşünmek ve çözümler için çok para harcamak lazım. Para meselesini bi şekilde aşarız. Bedenen de kendini vermek gerek. Girmeyelim bu konuya. Bi taraftan istiyorum. Diğer taraftan başaramama hezeyanı ..
    okumuştum o yazınızı

ben köy çocuğu olmama rağmen çekemem siz nasıl çekeceksniz
    boş verin keyfinize bakın
    kendinizi yormaya değmez abi.

haccac-ı kiram peyder pey kanaldan (süveyşten) mürur etmekte (geçmekte) oldukları cihetle,
    kalamozen tahaffuzhanesinin emr-i inşaat ve tamiratının hemen itmamıyle haccacın ikmal-i esbabı istirahatine ve tedabir-i lazime-i tahaffuziyeye fevkalade dikkat ve itina ettirilmesini lüzumu sıhhıye nezaret-i celilesi tarafından tahaffuzhane-i mezkurede memur bulunan müfettiş-i umumi koçoni efendi hazretlerine ba telgraf emir ve iş'ar olunduğu gibi,
    tahaffuzhanenin inzibat ve muhafazası için orada sefain-i hümayundan birinin memur bulundurulmasıda bahriye nezaret-i celilesine izbar edilmiştir.
    27 nisan 1902

selamlar hayırlı akşamlar:
    sayın koçari,
    burada ismi geçen koçoni hazretleri akrabanız olabilirmi diye aklıma geldi ?

Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku

haccac-ı kiram peyder pey kanaldan (süveyşten) mürur etmekte (geçmekte) oldukları cihetle,
    kalamozen tahaffuzhanesinin emr-i inşaat ve tamiratının hemen itmamıyle haccacın ikmal-i esbabı istirahatine ve tedabir-i lazime-i tahaffuziyeye fevkalade dikkat ve itina ettirilmesini lüzumu sıhhıye nezaret-i celilesi tarafından tahaffuzhane-i mezkurede memur bulunan müfettiş-i umumi koçoni efendi hazretlerine ba telgraf emir ve iş'ar olunduğu gibi,
    tahaffuzhanenin inzibat ve muhafazası için orada sefain-i hümayundan birinin memur bulundurulmasıda bahriye nezaret-i celilesine izbar edilmiştir.
    27 nisan 1902

sayın koçari,
    toprağıma ilişmeyin daha kafası yerine gelmedi zaar. orucun tam yarısını bitirdik toprağım,nasıl gidiyo sigarasız seanslar?

5.  Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    Yeniçağ yazarı Arslan Bulut'un iddiası!
    Bill Gates, kripto para değil, Trakya'da toprak alıyor

Milyoner işadamı Bill Gates, Türkiye'de parsel parsel arsa satın almaya başladı.
    Gates'in Türkiye'de toplam 56 bin dönüm arazi aldığı ve bunun önemli bir kısmının Trakya'da olduğu belirtiliyor. Gelen son haberlere göre Gates'in Karadeniz'de de toprak aldığı söyleniyor. Edirne ve Tekirdağ Kırklareli'nde

Dünyanın en zengin ikinci kişisi, Microsoft'un kurucusu ABD'li girişimci ve iş adamı Bill Gates,
    Türkiye'de dönüm dönüm arsa almaya başladı. Milyoner işadamının Türkiye'de 56 bin dönüm arazi aldığı ve bunun büyük bir bölümünün Trakya'da olduğu iddia ediliyor.
    Gördüm bunu çok önemsiyorum , başka kim görecek ve nerede kim yazacak diye merak ediyordum siz çıktınız kutlarım , bu adam 2015 te pandemiden bahsettiği gibi 2022 de biteceğini söyledi , kendisinin çalışanlarını nasıl asagiladigini ve mahkemede yargılanırken sergilediği tavrı bilmeyenler bu adamı hayırsever zannedebilir bana göre haşari ergen görüntüsü altında son derece tehlikeli bir adam .

Borsa İstanbul, yapılan değerlendirmeler sonucunda 6 hissede tedbir uygulanmasına karar verdi.

ANELE.E paylarında 28/04/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 12/05/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

CLEBI.E paylarında 28/04/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 12/05/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

ERSU.E paylarında 28/04/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 12/05/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

KRSTL.E paylarında 28/04/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 12/05/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

TGSAS.E paylarında 28/04/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 12/05/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

VKING.E paylarında 28/04/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 12/05/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

7.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku

27 nisan 1902

sayın koçari,
    ahhh
    güzel abim

Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    Yeniçağ yazarı Arslan Bulut'un iddiası!
    Bill Gates, kripto para değil, Trakya'da toprak alıyor

Milyoner işadamı Bill Gates, Türkiye'de parsel parsel arsa satın almaya başladı.
    Gates'in Türkiye'de toplam 56 bin dönüm arazi aldığı ve bunun önemli bir kısmının Trakya'da olduğu belirtiliyor. Gelen son haberlere göre Gates'in Karadeniz'de de toprak aldığı söyleniyor. Edirne ve Tekirdağ Kırklareli'nde

Dünyanın en zengin ikinci kişisi, Microsoft'un kurucusu ABD'li girişimci ve iş adamı Bill Gates,
    Türkiye'de dönüm dönüm arsa almaya başladı. Milyoner işadamının Türkiye'de 56 bin dönüm arazi aldığı ve bunun büyük bir bölümünün Trakya'da olduğu iddia ediliyor.
    Haber bir süredir youtube da bile videolandırılmış. yıllardır topraklarımızı araplara satıyorlar diyenler ABD li alınca memnun olmuş zaar,hiç muhalefet etmiyorlar..

Sayfa 338/531 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •