Sayfa 339/650 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Endekste saldı aşaği,oooh degmeyin patronun keyfine..fırsat bu fırsat sal aşağı vertuyu sal sal

2. Mal vere vere üstelik!

Ytd.Değildir.

3. Uzun zamandır görüldüğü üzere teknik göstergeler şerefli aklının önüne geçip borsa kriterleri yaşanmıyor.Sebebi olanlara Mutlu!Haftasonları!Değerli ortaklar umarım birileri yenilen hakkımızın cezasını sorumlularına keser.Sevgiler.

4.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Uzun zamandır görüldüğü üzere teknik göstergeler şerefli aklının önüne geçip borsa kriterleri yaşanmıyor.Sebebi olanlara Mutlu!Haftasonları!Değerli ortaklar umarım birileri yenilen hakkımızın cezasını sorumlularına keser.Sevgiler.
    birileri zaten borsada bunların reconunu kesti.. Gerel patronunu ve Anel patronunu vertudan kazık yemiş bir minik yatırımcı olarak TEBRİK ediyorum.

5. izahnameye göre 2.halka arz dönemi

16 Şubat - 15 Mayıs dönemi bakalım bu dönem için smartiks mi yoksa kafein için mi başvuracaklar ) dönme dolap

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    birileri zaten borsada bunların reconunu kesti.. Gerel patronunu ve Anel patronunu vertudan kazık yemiş bir minik yatırımcı olarak TEBRİK ediyorum.
    bilhassa anel patronu😊

# yatırım tavsiyesi değildir #

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bilhassa anel patronu��

# yatırım tavsiyesi değildir #
    bizim nasil olsa sesimiz solugumuz ciksada bir işe yaramaz güçleri bize yeter ancak akşam gönder KAP'a bir kac kopyala yapıştır haber sazanları avla..

noldu Anel ve Gerel patronlarına gücünüz yetmedi mi. verusdan avlayamıyorsunuz kucuk yatırımcı vertu ve acselde biraz daha avlayın bakalım bilanco öncesi napacaksınız

8.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    bizim nasil olsa sesimiz solugumuz ciksada bir işe yaramaz güçleri bize yeter ancak akşam gönder KAP'a bir kac kopyala yapıştır haber sazanları avla..

noldu Anel ve Gerel patronlarına gücünüz yetmedi mi. verusdan avlayamıyorsunuz kucuk yatırımcı vertu ve acselde biraz daha avlayın bakalım bilanco öncesi napacaksınız
    tamamıyla umudu kesmiş vaziyetteyim. Alçaklığın tavan yaptığı noktadayız. bu kağıtla beraber diğer 2 kağıtta da aynı alçaklığın cenderesine atılmış durumdayım. Satsam çıkacak. Keza başka bir kağıtta sattığım anda çıkmaya başladı ve arkasından bakıyorum şu an...
    Tam 1 yıl oldu, bu ve öbür aşağılık 2 kağıttayım. Herkesin kağıdı çıkıyor ben bakıyorum. 70 bin endeksteki fiyatın bile altında olan 3 kağıt.
    Ey Vertü sahibi... Malın kötü yola düşmüş, ayağa düşmüş, hiç olmuş miç olmuş haberin var mı? Sana ve malına yatırım yapan kişilerin mallığını bırak kendi malına da mı sahip çıkmazsın, ey .....
    YTD

Sayfa 339/650 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •