Artan

203,50 10 18:10
2,75 10 18:10
14,74 10 18:10
8,80 10 18:10
2.321,00 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 18:10
8,67 -9.97 18:10
108,90 -9.55 18:10
3,64 -7.38 18:10
134,40 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.062.594.753,00 18:10
7.179.216.574,00 18:10
6.524.217.020,05 18:10
6.316.388.859,62 18:10
5.581.825.986,86 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 341/453 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
Arama sonucu : 3756 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by ademfil Yazıyı Oku
    Şurada çıkmış nerede yaşadığından habersiz, herşeyi biliyormuş gibi konuşanlar var. Yok Genpower Jeneratör, Genyatırım’ın malıymış ordan alınamaz falan diye boş dayanaksız kelamlar. Çok uzağa gitmeyelim yine bu gruba yakın bir mesele yazayım size. Latek Dış Tic. İsimli firma latek lojistik bünyesine katılmıştı. 85 milyon bedel ile. Daha sonra latek dış tic. 25 milyon bedelle tekrar Levent Erdoğana geri satıldı ve şirket 60 milyon zarar yazdı bundan dolayı öz sermayesi negatif oldu. Kim ne yapabildi. Ne oldu alamadı mı Levent Erdoğan Latek Dış Tic. Ceza evine mi girdi. Milyonlarca lira ceza mı ödedi. Hepsi hayır. Unutmayın burası Türkiye. İmkansız diye birşey yok herşeyin kılıfı vardır. Saçma sapan yazıp durmayın alamaz edemez. Adamın malı istediğini alır istediğini verir kimseye de sormaz.
    Zeka küpü; O dediğin işlemler esnasında Erdoğanların %51 b tipi senedi vardı. Müjdat beyin bu şirkette 20 tl lik a grubu hissesi var. Oy hakları yönetim seçimi için geçerli. Değerli çok zeki fil; Sen okulda kooperatif kolunda filan olsan anlardın bu işlerden. Bir şirketin birinin malı sayılması için, %51 oy hakkı, yani hissesi olmak durumunda. Bak ozgyo ya. Patron azınlığa düşmemek için Galip hisse topladıkça bedelli çıkartıp sermaye artırıyor. Aynısını çeviklere kuyaş da yaptılar. Onu alır bunu satar patron. Eyvallah da. Patron olabilmek için çoğunluk hissen olması gerekiyor. Müjdatta bu hisse var mı? Bence var. Resmen var mı? Yok. Resmen ortaya hisse koyamadığı için genel kurul bile yapmıyor. Yasaları çiğniyor. Biraz ışık tutabildim mi sana karanlık dünya. Senin derdin genpower işe yaramaz holdingin hiç bir mal varlığı olmaması ve bu zeka ile o senedin sahibi olman. Kıskançlığa gerek yok. Biz Genyh sahibiyiz de başımız göğe mi eriyor. Hayır. Sakin ol. FİL

2. Daha nerde işlem yaptığını bilmiyorsun. Herşeyin yolu var. Laga luga yapıyorsunuz anca. Yok Levent patronmuş %51 i onunmuş bilmem ne. adama SPK dava açılmasını zararın tahsil edilmesini istedi buna binaen dava açıldı sadece adamdan yaPrak aldılar Demek istediğim şey burası Türkiye ölüm dışında herşeyin çaresi var.
    Son düzenleme : ademfil; 17-01-2019 saat: 17:52.

Ünal bey gnpwr hol. İsmini duyunca cin çarpmış gibi oluyorsunuz. Kabul etsenizde etmesenizde oda müjdatın . içi boş yada dolu. Gnpwr hol. Hissesi alanları da kaba tabirle salak yerine koymanızın hiç bir anlamı yok. Gemiler ayrı olsa da kaptan tek. Ben iki hissenin de sahibiyim. İkisinden de giren girdi. Ama sizin bu alaycı ve hınclı yaklasımınıza hiç anlam vetrmiyorum. Haaa size ne benim tavrimdan dersin. Oda sizin kendi şeklinizdir ona da yapacak bir şey yok.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by Balmu Yazıyı Oku
    Ünal bey gnpwr hol. İsmini duyunca cin çarpmış gibi oluyorsunuz. Kabul etsenizde etmesenizde oda müjdatın . içi boş yada dolu. Gnpwr hol. Hissesi alanları da kaba tabirle salak yerine koymanızın hiç bir anlamı yok. Gemiler ayrı olsa da kaptan tek. Ben iki hissenin de sahibiyim. İkisinden de giren girdi. Ama sizin bu alaycı ve hınclı yaklasımınıza hiç anlam vetrmiyorum. Haaa size ne benim tavrimdan dersin. Oda sizin kendi şeklinizdir ona da yapacak bir şey yok.
    Bak kardeşim; Ankarada ayağının değmediği yer yok diye, tüm Ankaralılar gelip burada yazı mı yazsın. Müjdat bizim sokaktan da geçti valla. Biz de mağduruz mu desin. Genpower holdingin sayfasında niye yazmazsınız. Burada genyh ile ilgili bilgi belge beklentisi olanlar yazsın. Tavır mavır meşrep filan geçti. Herkes gergin burada. Bir kere o sayfaya girmişliğim yok 2 senedir. Girmem de. O sayfaya o isim benzerliği holdinginin ne olduğunu gelip anlatıyormuyum ben. Gelip buraya patronumuz aynı filan teranesi ile millet aptal saptal şeyler yazıyor. Adam genpower jeneratörün resimleri ile filan, bizim fabrika çalışıyor mu diyor hala. Lan aptal. Kağıt kapanalı 1 seneyi geçti. İnsan bir okur bakar. 1 TL lik 1 Kuruşluk ilintin var mı? Hala aynı geri zekalılıkla gelip, bizim kocamız aynı babanın tarlasında benim de payım var diyen aşifte karı gibi tavırlar benim cinlerimi tepeme çıkarıyor. Gidin genpower holding sayfasında ne yazıyorsanız yazın. Yeter be....

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Bak kardeşim; Ankarada ayağının değmediği yer yok diye, tüm Ankaralılar gelip burada yazı mı yazsın. Müjdat bizim sokaktan da geçti valla. Biz de mağduruz mu desin. Genpower holdingin sayfasında niye yazmazsınız. Burada genyh ile ilgili bilgi belge beklentisi olanlar yazsın. Tavır mavır meşrep filan geçti. Herkes gergin burada. Bir kere o sayfaya girmişliğim yok 2 senedir. Girmem de. O sayfaya o isim benzerliği holdinginin ne olduğunu gelip anlatıyormuyum ben. Gelip buraya patronumuz aynı filan teranesi ile millet aptal saptal şeyler yazıyor. Adam genpower jeneratörün resimleri ile filan, bizim fabrika çalışıyor mu diyor hala. Lan aptal. Kağıt kapanalı 1 seneyi geçti. İnsan bir okur bakar. 1 TL lik 1 Kuruşluk ilintin var mı? Hala aynı geri zekalılıkla gelip, bizim kocamız aynı babanın tarlasında benim de payım var diyen aşifte karı gibi tavırlar benim cinlerimi tepeme çıkarıyor. Gidin genpower holding sayfasında ne yazıyorsanız yazın. Yeter be....
    Bak kardesim; gene aynı üslupla devam ediyorsun. Kimsenin kimseye aptal gerizekalı demeye hakkı yok. Genyh. Formunun sahibi sensinde haberimiz mi yok. İsteyen istediği yerde yazar. Tahammül edeceksin. Sevmiyorsan saygı göstereceksin. Bir tek canı burnunda olan sen değilsin. Hissenin patronu gibi davranma. İnsanların sence aptal gerizekalı hareketleri onlar için bir şeyler yapma düşüncesi olamaz mı. Sen herşeye vakıfmışsın . müjdat la onla bunla oturup kalkman da bu forumda ahkam kesmene insanları küçük görmene hak vermez.

6.  Alıntı Originally Posted by Balmu Yazıyı Oku
    Bak kardesim; gene aynı üslupla devam ediyorsun. Kimsenin kimseye aptal gerizekalı demeye hakkı yok. Genyh. Formunun sahibi sensinde haberimiz mi yok. İsteyen istediği yerde yazar. Tahammül edeceksin. Sevmiyorsan saygı göstereceksin. Bir tek canı burnunda olan sen değilsin. Hissenin patronu gibi davranma. İnsanların sence aptal gerizekalı hareketleri onlar için bir şeyler yapma düşüncesi olamaz mı. Sen herşeye vakıfmışsın . müjdat la onla bunla oturup kalkman da bu forumda ahkam kesmene insanları küçük görmene hak vermez.
    kardeşim boş Boşuna uğraşma bu adam da terbiye diye bir şey yok bu adam annelere dil uzatabiliyor bu adam Facebook sayfası bilen adamlara kapattırdı bu hakaretlerden dolayı bu adam ruh hastası şimdi Müjdat Uslu borsa
    dönüş kararı alsa bu adam ona bire itiraz eder o adama da hakaret eder zaten bugüne kadar hiç bir faydası olmadı Hep hakaret ediyor

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by hasanbey Yazıyı Oku
    kardeşim boş Boşuna uğraşma bu adam da terbiye diye bir şey yok bu adam annelere dil uzatabiliyor bu adam Facebook sayfası bilen adamlara kapattırdı bu hakaretlerden dolayı bu adam ruh hastası şimdi Müjdat Uslu borsa
    dönüş kararı alsa bu adam ona bire itiraz eder o adama da hakaret eder zaten bugüne kadar hiç bir faydası olmadı Hep hakaret ediyor

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hele şükür bu adamı çözdünüz adam hayati ruhıyesi bozulmuş çokmu kayıplarda birde her işi yokuş a süren negatif olumsuz insanlar olurya o tip onu kâle almayın yolunuza devam etmeye çalışın.

8. "Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır.

Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar.

Kimyacı, ""adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış"";

fizikçi, ""adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş"";

jeolog, ""burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış"";

matematikçi, ""sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış"";*

antropolog, ""adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş"".

Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar., Adam cevap verir: - ""Boru yetmedi.""

Sayfa 341/453 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •