Sayfa 343/404 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393 ... SonSon
Arama sonucu : 3232 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Benim kuzenim 1980'lerde Fenerbahçe'de kaptandı. O sene Fener şampiyon oldu. Kuzenim çok doğrucu bir kaptan, sivri dilli olduğu için bir taşra kulübüne satıldı. Bir Fener maçı sonrası İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirdi. Cenazesinde onu satanlar en önlerde timsah göz yaşları döktü. Ben o günden sonra futbol seyretmeyi bıraktım...

Kısaca bu para kazanmak için kurulmuş bir şirket, iş. Kim kazanmış, kim kaybetmiş, o gelmiş, bu gitmiş, yönetenlerin umurunda olmaz...

Onun anısına hikayesini paylaşmak istedim...
    Allah rahmet eylesin.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Sn. Baconn, öngörmek imkansız. Yarın ne olacağını bilemeyiz. Grafik bize ileride ne olacağını gösteriyor ama benim paylaştığım grafikler aylık. Eylül Ekim gibi ancak grafik doğru mu anlayacağız...

Benim merak ettiğim neden tüm spor hisseleri tavanlarda gidiyor? Neden şimdi? Ne oldu? Bilmediğimiz ne var?

Borsanın ağa babaları belki demişler ki onca entipüften hisseyi 5-10-20 kat arttırdık, bir voli de buradan vuralım...

Cidden merak ediyorum...
    fenere dünyaca ünlü teknik direktör geldi ve başkanlık yarışı var. gs çok düşük kaldığı için biraz da fenerin rüzgarından faydalandı diyebiliriz. spor hisselerinde bilanço en son bakılacak yerdir. sportif başarı beklentisi, başkanlık seçimi, teknik direktör değişimi, kadro zenginliğinin arttırılması, vb. nedenler spor kulübü hisselerini hareketlendirir. hareket genellikle sezon sonunda ve transfer dönemlerinde artar. sezon başladıktan sonra şampiyon olma olasılığına göre hisseler arasında değişim olur. şampiyonluğu kesinleşen takım tabana kitler. yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : YATIRIM_UZMANI; 05-06-2024 saat: 10:13.

3. Bu dediğiniz Beşiktaş hisselerini nasıl açıklayabilir ki? 6 Liradan 50 Liraya sonra 90 Liraya çıkmış. 50'ye düşüp tekrar 90 Lira görmüş. 90 Liradan 18 Liraya düşüp, 43 Liraya çıkmış. Şimdi 37 Lira. Bu hareketleri başkanlık yarışı, futbolcular veya teknik direktörler ile açıklamak imkansız bence. Sizin açıklamanız varsa paylaşın lütfen...

Spor hisselerinin önceki hareketleri sizin dediğiniz sebeplerden oluyorsa bile şu sırada başka bir dinamik var gibi. Bekleyip göreceğiz...

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    fenere dünyaca ünlü teknik direktör geldi ve başkanlık yarışı var. gs çok düşük kaldığı için biraz da fenerin rüzgarından faydalandı diyebiliriz. spor hisselerinde bilanço en son bakılacak yerdir. sportif başarı beklentisi, başkanlık seçimi, teknik direktör değişimi, kadro zenginliğinin arttırılması, vb. nedenler spor kulübü hisselerini hareketlendirir. hareket genellikle sezon sonunda ve transfer dönemlerinde artar. sezon başladıktan sonra şampiyon olma olasılığına göre hisseler arasında değişim olur. şampiyonluğu kesinleşen takım tabana kitler. yatırım tavsiyesi değildir.
    Dil aslandır, yatar eşikte...

4. Teşekkür ederim. Herşeyin hayırlısı...

Alıntı Originally Posted by BACONN Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin.
    Dil aslandır, yatar eşikte...

5.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Bu dediğiniz Beşiktaş hisselerini nasıl açıklayabilir ki? 6 Liradan 50 Liraya sonra 90 Liraya çıkmış. 50'ye düşüp tekrar 90 Lira görmüş. 90 Liradan 18 Liraya düşüp, 43 Liraya çıkmış. Şimdi 37 Lira. Bu hareketleri başkanlık yarışı, futbolcular veya teknik direktörler ile açıklamak imkansız bence. Sizin açıklamanız varsa paylaşın lütfen...

Spor hisselerinin önceki hareketleri sizin dediğiniz sebeplerden oluyorsa bile şu sırada başka bir dinamik var gibi. Bekleyip göreceğiz...
    Borsada bu söylediğiniz sadece spor hisselerinde olmuyor ki ? bir çok hisse de bu örnekleri çoğaltabiliriz. Beşiktaş ve Trabzon hisseleri GS ve FENER hisseleri kadar dağınık değildir. Yani belli kişilerin ellerinde toplanmıştır. Bu nedenle Beşiktaş ve Trabzon hisselerinde hızlı ve beklentilerin tersine hareketler her zaman olabilir. Ancak, Fenerbahçede ki hızlı hareketler kesinlikle dünyaca ünlü teknik direktören gelmesi ve başkanlık yarışı kaynaklıdır. Tabi bunda bunca yıldır kulübün şampiyon olamaması ve gelecek sezondaki şampiyonluk beklentisinin kuvvetlenmesi de büyük etken olmuştur ve olmaya devam edecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,157
    Spor hisseleri erken havaya girdi en başta FB,teknik direktör başkanlık yarışı doping etkisi yaptı FB hissesine,diğer sportifleride arkasından sürükledi,GS 9 üstüne atsa bile hızlan geri geldi,şu an fiatlanma yok sadece peşe düşme var,esas fiatlanma temmuz ortasından sonra,GS hissenin normalde 10 olması lazım bu ortamda bekliyoruz...ytd.

7. Kulübün ödediği faiz sadece 1 milyar TL civarında..

Okan ve yönetim bir çok transfer hatası yapıyor. Zaha, tetteh. Zyech, ndombele, forvet olarak devre arasında aldıkları oyuncu...

Turk oyunculara gelirsen kaan ayhan, yunus Akgün

Yukarıda yazdığım oyuncular ve daha fazlası ile avrupada sportif başarı gelmez.. şans eseri 10 -20 senelik peryotlarla Türk kulüpleri şampiyonlar liginde gruplardan çıkarlar..

Gs 1 milyar TL faizi ödeyip üzerine elle tutulur kar etmesi için en az porto gibi 10 senede en az 6-7 kere şampiyonlar liginde gruptan cikmasi gerekir.. uefa dan vs gelen para çerez parası istersen kupayı al bisey değil...

Eğer erden Timur yukarıda yazdığım transferi yaptıysa bunlar başarı değil.. ayrıca okanin ya da geçmiş teknik direktörleri iyi olmadığı aşikar..

Gs fener maçında son derece kötü sönük futbol oynadı.. okani havalara ucuranlar İsmaili de ucursun o halde...

Altını çizerek tekrar söylüyorum... Yunus Akgün, zaniola, Zaha , zyech gibi tek yönlü oynayan oyuncularla gs avrupada 1 arpa boyu yol alamaz.. Yunus verdikleri yanılmıyorsam senelik 20 milyon TL.. çok yazık...

Barış Alper gibi bir futbolcu samp liginde tek bir maç 11 de oynatilmamissa bu çok büyük soru işareti... Okan rastlantısal olarak ligin ikinci yarisi oynattı.. zyech in Afrika kupası, tettehin durumu, zahanin durumu... mecburen barış alperen yöneldi... ve adam olağan üstü oynadı...

Ama çok yazık barış Alper 24 yaşına geldi..kaç senedir gs da....maalesef hocalar elinde nasıl bir oyuncu var farkında değil...

Sosyal medyada yazdım o kadar barış Alper inanılmaz bir oyuncu diye.. seyirciler gönderin derken...maalesef ülkece bol bol top ezen Yunus, Zaha gibi oyunculardan potansiyel bekliyoruz...

Kopenhag maçından önce gs ida aradım.. bakim dedim transferler yanlis o kadar para boşa gidiyor.. siz görün gs gruptan da çıkacak vs vs dediler.. inşallah çıkar dedim fakat gs in saman alevi gibi futbolu ile seyircinin anlık gaza gelmeleri beni gerçekleri görmekten alikoymaz...

Gözünüzü seveyim düzgün transfer yapın... bakin bir şampiyonluk daha geldi.. fakat takım finansal olarak ileri yıllarda hala risk altında...güzel transfer demek şampiyonlar liginde başarı demek..

Maalesef başında duyduğum bazı transfer haberleri var umarım doğru değil... her sene ayni tarz oyuncularla avrupada başarı gelmez..

Gs orta sahaya minimum 2 transfer, defans minimum suratli 1.80 boylarında suratli ve top kullanabilen bir oyuncu alması gerekiyor.. ayrıca sağ bek kaan ayhan vs ile olmaz...Kaan ayhan orta sahada hiç ama hiç olmaz...forvete de icardiden daha çok mücadele eden birisi olmalı...

Bol bol top ezen , defansa en ufak katkısı olmayan, tek yönlü yönlü oyuncular lütfen ama lütfen almayın!!!

Özellikle orta sahaya sert ve agresif topu dikine süren kedi gibi adama yapışan oyuncu alin !!!

8.  Alıntı Originally Posted by uncertainty principl Yazıyı Oku
    Kulübün ödediği faiz sadece 1 milyar TL civarında..

Okan ve yönetim bir çok transfer hatası yapıyor. Zaha, tetteh. Zyech, ndombele, forvet olarak devre arasında aldıkları oyuncu...

Turk oyunculara gelirsen kaan ayhan, yunus Akgün

Yukarıda yazdığım oyuncular ve daha fazlası ile avrupada sportif başarı gelmez.. şans eseri 10 -20 senelik peryotlarla Türk kulüpleri şampiyonlar liginde gruplardan çıkarlar..

Gs 1 milyar TL faizi ödeyip üzerine elle tutulur kar etmesi için en az porto gibi 10 senede en az 6-7 kere şampiyonlar liginde gruptan cikmasi gerekir.. uefa dan vs gelen para çerez parası istersen kupayı al bisey değil...

Eğer erden Timur yukarıda yazdığım transferi yaptıysa bunlar başarı değil.. ayrıca okanin ya da geçmiş teknik direktörleri iyi olmadığı aşikar..

Gs fener maçında son derece kötü sönük futbol oynadı.. okani havalara ucuranlar İsmaili de ucursun o halde...

Altını çizerek tekrar söylüyorum... Yunus Akgün, zaniola, Zaha , zyech gibi tek yönlü oynayan oyuncularla gs avrupada 1 arpa boyu yol alamaz.. Yunus verdikleri yanılmıyorsam senelik 20 milyon TL.. çok yazık...

Barış Alper gibi bir futbolcu samp liginde tek bir maç 11 de oynatilmamissa bu çok büyük soru işareti... Okan rastlantısal olarak ligin ikinci yarisi oynattı.. zyech in Afrika kupası, tettehin durumu, zahanin durumu... mecburen barış alperen yöneldi... ve adam olağan üstü oynadı...

Ama çok yazık barış Alper 24 yaşına geldi..kaç senedir gs da....maalesef hocalar elinde nasıl bir oyuncu var farkında değil...

Sosyal medyada yazdım o kadar barış Alper inanılmaz bir oyuncu diye.. seyirciler gönderin derken...maalesef ülkece bol bol top ezen Yunus, Zaha gibi oyunculardan potansiyel bekliyoruz...

Kopenhag maçından önce gs ida aradım.. bakim dedim transferler yanlis o kadar para boşa gidiyor.. siz görün gs gruptan da çıkacak vs vs dediler.. inşallah çıkar dedim fakat gs in saman alevi gibi futbolu ile seyircinin anlık gaza gelmeleri beni gerçekleri görmekten alikoymaz...

Gözünüzü seveyim düzgün transfer yapın... bakin bir şampiyonluk daha geldi.. fakat takım finansal olarak ileri yıllarda hala risk altında...güzel transfer demek şampiyonlar liginde başarı demek..

Maalesef başında duyduğum bazı transfer haberleri var umarım doğru değil... her sene ayni tarz oyuncularla avrupada başarı gelmez..

Gs orta sahaya minimum 2 transfer, defans minimum suratli 1.80 boylarında suratli ve top kullanabilen bir oyuncu alması gerekiyor.. ayrıca sağ bek kaan ayhan vs ile olmaz...Kaan ayhan orta sahada hiç ama hiç olmaz...forvete de icardiden daha çok mücadele eden birisi olmalı...

Bol bol top ezen , defansa en ufak katkısı olmayan, tek yönlü yönlü oyuncular lütfen ama lütfen almayın!!!

Özellikle orta sahaya sert ve agresif topu dikine süren kedi gibi adama yapışan oyuncu alin !!!
    Bu seneki transferler genel olarak iyi çıkmadı. Özellikle ndombilli[emoji23], tete. Zaha eh işte. Maaşına göre zaha da vasat sayılır. İnşallah iyi topçuakır şampiyon olur, avrupada kupa alır. Taraftar olarak isterim se bunkarı, hissedar olarak zararım çıksın isterim. Çok yıpratıcı. Sat alı da beceremedim. Zararla yerine koyup durduk. 2 gğn önceki tavanda yalan oldu. Sinir bozucu.. 7 civarına gelirse 150 bin alma durumum var. Ya herro ya merro
    Yatırım tavsiyesi değildir

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 343/404 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •