Sayfa 345/630 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Bu hafta can sıkı geciyor. Heves kirici.

Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Bu hafta can sıkı geciyor. Heves kirici.

ayene yataya saracaksa 2 lerde sarsın bari

3. Bazi sinirlar psikolojikdir. 2 degeri de bu hisse için psikolojik bir sinir. 2 ustu beklenti yi artirir. 2 alti heves kirar

erryan Guest
    doji aksam yıldızı oluşmuş teknik yorumlayabilecek biri varmı. bayrak flamada yapıyor gibi

5.  Alıntı Originally Posted by erryan Yazıyı Oku
    doji aksam yıldızı oluşmuş teknik yorumlayabilecek biri varmı. bayrak flamada yapıyor gibi
    Bu dilden hiç anlamıyorum 1995 den beri piyasadayım. Bu şekilde yükseliş kanalına girmiş hisselerin % 90 ında bir noktada fiyat sürekli yükseldiği için , mal toplayan , aldıkça topladıkça fiyat yükselir . Buda tabi daha maliyetli olur. biraz fiyatı durgunlaştırmak , tamam iş de buraya kadarmış diyenlerin , bezenlerin , sıkılanların mallarını sabit fiyattan almanın yoludur. Bunu daha yukarı 2.4-2.7 arasında bir yerde yapacağını düşünüyordum. Ondan sonra 2 ci çıkış dalgasına geçer diyordum. Fakat bu seviyelerden ayarı çekiyor. ( maliyeti daha iyi olsun diye..) tahminimde yanılmıyorsam % 90 ında olan kısımdayız gibi düşünüyorum. ( çünkü yıllardır bekliyor ve bu seviyeleri hedef noktası yapacağını hiç zannetmiyorum. çok cüzi bir artış oldu. ) % 10 luk kısım ise hedef noktasını yakalamış kağıtlar için fiyatı durgunlaştırıp ufak ufak piyasayı yemlemek. Ama bu genelde yataş gibi 1.5 dan gelip 20 TL ( %1300 ) hedef fiyatını yakalamış kağıtlarda olur. 1.35 den 8 -10 yıl çöp fiyat olduktan sonra bu kağıdın hedefi asla ( % 35 prim ) 1.9-2 TL olamaz. Eğer bu kağıt o bahsettiğim % 10 luk kısımdaysa yazıklar olsun demekten başka çare yok. Ama hislerim buradan ikinci çıkış dalgası başlayacağı yönünde.. Dolayısı ile durgunlaştırmayı öne aldığı için , 2.4-2.7 aralığında ikinci bir durgunluğa gerek kalmadan 3 lü fiyatları konuşuyor olabiliriz.

6. haksızmıyım keskin ali sen ne diyorsun. ? Biraz öne aldı kağıt zıplama noktasını. sen 2.4 de sanırım bekiyordun.

7. Kepezmesut :
    Sende böyle diyorsan. Vah halimize vah...

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Arkadaşlar aşağıdaki haber iki yıl önce kasım ayında yayınlanmıştı. Süre dolmak üzere...

EMKEL: Bağlı ortaklığı Emek Elektrik USA, NY elektrik dağıtımını üstlenen Iberdrola USA ile birim fiyat içeren ve 6.5 mn dolara kadar alım hakkı veren, 2 yıllık bir çerçeve sözleşmesi imzalamış ve bu kapsamda 30 Ekim 2015 tarihinde ilk siparişini almıştır. Iberdrola USA Management Corporation'ın New York eyaletinde sahip olduğu üç şirketin satın alacağı tüm kapasitif gerilim transformatörleri yalnızca Emek Elektrik markalı olacaktır.
    Bir yatırım tavsiyesi, yatırım aracının alım-satım önerisi değildir.

Sayfa 345/630 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •