Sayfa 347/630 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 5040 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. yabancı takası ne durumda

2.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    yabancı takası ne durumda
    kaan hocam sende yabancı alsın kaat yükselsin diyon

hiç ihaledir haberdir peşinde değilsin

öğleden sonra 1,92 aşıp 3. haçlı seferi 2,xx hareketi yapmasını bekliyorum. 2 rakamının biz (ky) lerde psikolojik sınır olduğunu py için bi anlam ifade etmediğini düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    kaan hocam sende yabancı alsın kaat yükselsin diyon

hiç ihaledir haberdir peşinde değilsin

öğleden sonra 1,92 aşıp 3. haçlı seferi 2,xx hareketi yapmasını bekliyorum. 2 rakamının biz (ky) lerde psikolojik sınır olduğunu py için bi anlam ifade etmediğini düşünüyorum
    ihale falan beni ilgilendirmez pay ne oldu sen onu söyle hele

4. Kağıt almak için hala fırsat veriyor olması güzel..Beklentiler diz boyu. 1 li fiyatlardan hala alım fırsatı var. Bu durgunluğun sebebi bu zaten. adamlar alsa mal yükselecek.. hepsi pasifde bekliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Kağıt almak için hala fırsat veriyor olması güzel..Beklentiler diz boyu. 1 li fiyatlardan hala alım fırsatı var. Bu durgunluğun sebebi bu zaten. adamlar alsa mal yükselecek.. hepsi pasifde bekliyor.
    abi söyle şunlara bekleme yapmasınlar ya diğer kagıtlar kaçacak yoksa)

6.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Geçen gün dediğim gibi bir düzeltme geliyor demiştim 1.86 1.87 noktası çok önemli bir destek 1.87 yi desteğe dokunduordanda ne gelirse karşıladılar hisse çok güzel düzeltmelerle ilerliyor 2 ileri 1 geri bence bu gün veya yarın tekrar 2.yi geçmeyi deneyicek ve başarırsa bu sefer tavan yapma ihtimali çok yüksek bende aynı görüşteyi CİTİ ve doce toplam 2 milyon lotu son 2 hafta aldıysa bu kadar hacim in arkası da doludur zaten yabancı alışları ile küçük yatırımcıda mal da kalmadı bugün yarın sert hareket gelecek sonrasıda bilançoya bu kadar az kalmış iken kopuş bence inşallah diyelim her kese bol kazanç dileyelim
    Tüm olumlu görüşlerime karşın 2 nokta 2 sean için çok önemli bence altta 1.87 eğer 2 sean dokunursa ben stopp loss koyar kaçarım altı çok can yakar yukarıda 1.93 kalkarsa 2 nin üstüne rahat atar izlemedeyim saygılar

7. yabancı payını söyleyecek yok mu yahu

8.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    yabancı payını söyleyecek yok mu yahu
    Yabancı payı 11.53

Sayfa 347/630 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz