Kaan öğrendin yabancı payını yorumunu alalım.
Kaan öğrendin yabancı payını yorumunu alalım.
moral versin birisi yahu
Haftaya cuma ya kadar ciddi bir hareket olacagi kanaatindeyim. 2.2 - 2.4 bandinda olmasin beklentim. Tamamen kendi gorusumdur. Ytd
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Ya böyle kısaa vadede fiyat aralıkları vermenize anlam veremiyorum içi boş ve bilgiden yoksun yorumlar ...tahmine dayalı..teknik deneyim vs vs hiç bişi yok ...evet bir beklenti mevcut ama tahta sahibi ,yabancı ne zaman isterse o zaman gider ytd..saygılar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.
Yazdigim gibi tamamen yorumdu benimkisi. Tahminim temeli 3 periyot verilerinin satin alinmasi uzerine. Kisaca icimden geldi salliyorum demek degil. Yani kagit bu zamandan cikmayacak ise ya çıkmaz yada spek hareketi ile hareket eder. Elbette tahta sahibi istedigi zaman cikar. Son olarak bu hareketi yapar ise olumlu bir gelisme olur yok olmaz ise ben yanilmisim ve hissenin gelecegi tahta sahibinin cikarlarina bagli olur. Saygilar... tamamen kendi gorusumdur. ytd
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Şu anda borsa geldiği endekste % 90 kağıt piyasa değerini buldu ve hatta çok daha yüksek pd/dd oranı ile işlem görüyor.Son 8 aydır bu kağıtları özellikle seçip , olması gereken yere getiriliyor.Bunlarda 1 elin 5 parmağı kadar azaldı. Emkelde bunlardan biri. Şu anda ilk etapda piyasa ne olursa olsun bu oranı 1 e gelecek şekilde (2.4-2.7 arası ) su akar yolunu bulur . Bu yapılacak. Eğer alınacak kağıt varsa teknik temel hiç bir şey bilinmiyorsa , bu oran 1 in altındaki kağıtlar tercih edilir. Neticede para girişine göre kağıt hareket eder. Ama bir kağıda ne kadar para girer , yüklü alan adam ne kadar alım yapacak ve hangi noktaya taşımak istiyor. Bunu kimse bilemeyeceği için burada, teknik şu bu % 100 işleyeceğini varsayamazsınız. Dolayısı ile teknik temel vermeden konuşuyor diyen arkadaş . Bu tip kağıtlarda teknik ve temelin çok da işe yaramadığını zaman içinde öğrenirler. Sadece bir gerçek var , ciddi anlamda yükselen bir kanalda ve 1.30-1.35 lerde 8-10 yıl gibi oyalanmış. Fiyatlar dibin dibini bulmuş. vakdi zamanında bile lot başı 10 USD görmüş bir şirketin 0.51 cent piyasa değeriyle işlem görmesi . Dip yatayındaki 1.35 li fiyattan 1.9 fiyatları ( % 35 prim ) kesinlikle hedef yapmaz. % 35 prim içinmi bu kadar zaman çürüttüler kağıdı. Dolayısı ile buradan tekrar ikinci çıkış dalgasında 2.5 lu fiyatları rahatlıkla görebileceği ve burayı kısa sürede aşacağını düşünenlerin sayısı bence oldukça fazladır. Bende arkadaşa katılıyorum.
Yer İmleri