Sayfa 350/643 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 5140 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. İcisleri bakanligi restoranlarin saat kisitlamasini kaldirmis.

2.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    ccola olmasa efes at çöpe gitsin maalesef durum bu
    beğenmediğiniz tuborg 3 yılda 1250 milyar kar yapıyor efes türkiye bira 150 milyon kar
    yurt dışıda kar etmiyor rusyada 1. yiz sonuç ?
    bence ccola ile ayrışmasının nedeni bu olabilir
    bence biradan tamamen çıkmalılar
    gelen nakit ile ccola ve etap kullanırlar çok daha verimli karlı iyi bir şirket olur
    Sikinti efeste değil vergilerde. 2.5tl bira 13tl satılıyor ulkede. Eski guzel günleri özlüyorum. Hic bir zaman bu kadar yüksek vergi yükü altında ezilmedi bu millet. Pandemide vurunca hos olmadi. Ama cok ucuz hisse.
    Ben temettu öncesi sattıklarımi hep geri aldim. Keske dun biraz daha fazla alsaydım. Efes uzun hissem 25 sonrasinda da 35 hedefim var. Onca yıl dır borsadayim boyle sacma fiyatlama gormedim. Ama şunu biliyorum altin çamura düşmekle değer kaybetmez. Efes ve aghol cok iyi noktalara gelecek. Migros cikisi bekliyorum. Tekkeyi bekleyen her zaman çorbayı içer.
    Iki hissem var aefes birde çöp akbnk

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    Sikinti efeste değil vergilerde. 2.5tl bira 13tl satılıyor ulkede. Eski guzel günleri özlüyorum. Hic bir zaman bu kadar yüksek vergi yükü altında ezilmedi bu millet. Pandemide vurunca hos olmadi. Ama cok ucuz hisse.
    Ben temettu öncesi sattıklarımi hep geri aldim. Keske dun biraz daha fazla alsaydım. Efes uzun hissem 25 sonrasinda da 35 hedefim var. Onca yıl dır borsadayim boyle sacma fiyatlama gormedim. Ama şunu biliyorum altin çamura düşmekle değer kaybetmez. Efes ve aghol cok iyi noktalara gelecek. Migros cikisi bekliyorum. Tekkeyi bekleyen her zaman çorbayı içer.
    Iki hissem var aefes birde çöp akbnk

tuborg aynı ötv,kdv vergi ile satış yapıp 10 kat para nasıl kazanıyor ? esas sıkıntı bu değilmi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    ccola olmasa efes at çöpe gitsin maalesef durum bu
    beğenmediğiniz tuborg 3 yılda 1250 milyar kar yapıyor efes türkiye bira 150 milyon kar
    yurt dışıda kar etmiyor rusyada 1. yiz sonuç ?
    bence ccola ile ayrışmasının nedeni bu olabilir
    bence biradan tamamen çıkmalılar
    gelen nakit ile ccola ve etap kullanırlar çok daha verimli karlı iyi bir şirket olur
    etap zombi sirket degilmiydi ! oyle demistiniz

simdi yatirima yonlendiriyorsunuz ! bir kârar verin

yatırım tavsiyesi degildir

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    etap zombi sirket degilmiydi ! oyle demistiniz

simdi yatirima yonlendiriyorsunuz ! bir kârar verin

yatırım tavsiyesi degildir
    bak ne yazmışım

ben etap hakkında hiç satılsın vs dedim mi? hayır sadece yüksek borçlu bu sebeple sermaye artışı gerekli dedim mevzu bu kadar

"gelen nakit ile ccola ve etap kullanırlar çok daha verimli karlı iyi bir şirket olur"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Etap sermaye artışı gerekli özgörkeyde para yok özgörkey ccola hisselerini Efes alsın karşılığında özgörkey etap sermaye ödemesini yapabilir yada özgörkey paylarını alsın Hisseyi %100 çıkarıp sermaye arttırsın ama şuhali ile etap maalesef bana göre zombi şirket katagorisinde
    size gore etap zombi sirket kategorisinde gozukuyor ama

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    tuborg aynı ötv,kdv vergi ile satış yapıp 10 kat para nasıl kazanıyor ? esas sıkıntı bu değilmi ?
    Matriks de karlilik rasyonlari ayni. Nasil fark var anlamadim. Cok yakinlar bir birine. Bir yanlışlık olmasın. Ama su da var efes liderliği tuborg kaptırdı. Ama simdi bira tadında bir iyileşme var. Cok olumlu.

Cok iyi kapatti. Cok ilginc gundem sicak. Insallah iyi olur 22.50 geçsin artik

Sayfa 350/643 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •