Neyse karelim ucsunda yunsaya donerim ;)
Neyse karelim ucsunda yunsaya donerim ;)
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yeni dgate yi soyluyorum.
Bilisimde karli olupta gitmeyen tek kagit.
Despc
Yabancilar 3.60 dan buyuk lot aldi.
Bugun bilanco kotu diye dusurduler.
Aslinda bilanco iyi bence.
Bitaz borc artmis.
Ama esas faliyet kari ve ciro ivme devam ediyor. Kur farkinda bu ceyrek biraz zarar etmis hepsi bu.
80 milyonluk sirket bence 200 m piyasa degerini hakediyor.
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Hocam bende evvelden beri despc takip ederim alıp satmışlığım da var.
Dediğiniz gibi son çeyrek bilanço faliyet karlılığı bakımından ümitkar geldi. Geçen seneye göre düşük diye bastılar hisseye.
Ben armda nın bilançosunu da beğendim. Eski göz ağrım diye armda 'dan kullandım hakkımı.
Siz de dedikten sonra bir gözümde despc de olacak.
Inş hepimiz için kazançlı olur.
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler üstad.
aynen armda da çok iyi hatta bence bundan daha iyi.
bu ikisini takip etmek lazım. ama armda çok sıg ben işlem yapamıyorum. armda daha az lot denemek zorunda kalıyorum. ama despc de kademeler daha güzel daha yüklü lot alınabilecek potansiyeli var. armdada 2-3 bin lot alınca bile 10-20 kademe oynayabiliyor.
kağıda hakim olsam aslında link gibi ondada güzel hareketler yaparım ama zor tahta malesef.
Onlara verdiğim enerjiyi başka kağıtlara versem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
saygılar sevgiler.
Despc bir sure evvel OV uygun paylasilmisti.Bu yil gider yani bu kagit.Biraz daha dolgun hacimler gorelim, zirveleri yoklayacaktir.
Guc kazaniyor su an.Bilanco sorun degil.Ne kagitlar gorduk? Iflas ediyor sirket sanirsin.Ucurdular
YTD
2023 sonu Bist 8000?
Yer İmleri