Sayfa 351/544 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 4345 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    Sayın dmart borsa arsa fiyatlama yeri değildir. Evet arsalar var ama gelir getiren bir akarları yok.

Bu yüzden eplasın istediği kadar malı olsun sınırlı olur tepki …
    Sayın Melaziz61! Çok şaşırdım yorumunuzu okuyunca.Eskiden bu şirkete olmadık güzellemeler yapardınız.Şirkete ve rahmetliye söz söyletmezdin.Hayırdır başınıza yolda yürüken gök taşı mı düştü?
    Son düzenleme : KOMODOR 2019; 06-04-2023 saat: 14:41.

2.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazıyı Oku
    Sayın Melaziz61! Çok şaşırdım yorumunuzu okuyunca.Eskiden bu şirkete olmadık güzellemeler yapardınız.Şirkete ve rahmetliye söz söyletmezdin.Hayırdır başınıza yolda yürüken gök taşı mı düştü?

Haklısın okuyunca ben de yazının biraz eksik olduğunu anladım şirketle ilgili hiçbir sıkıntım. Arsalarımız ölü yatırım zamanı geldiğinde kesinlikle değerlendirilecektir fakat şu anda şirketin karlılığına ve ticaretine bir etkisi yok onu söylemeye çalıştım sadece yoksa tabii ki de. Eplas bizim göz ağrımız Allah rahmet eylesin Kemal zorlu zor günleri atlatır bu şirkete bundan sonrası artık çocuk oyuncağı…

3. %9.96 pirimle kapanış yaptı , kap a baktım birşey yok , inşallah iyi bir haber filan gelir .

Alıntı Originally Posted by şevkidede Yazıyı Oku
    %9.96 pirimle kapanış yaptı , kap a baktım birşey yok , inşallah iyi bir haber filan gelir .
    Kap a boşuna bakmışsınız.
    Kap a sadece devre kesme haberleri düşüyor.
    [emoji3]

5. Bedelsiz haberi haftaya perşembe günü olabilir

6. Bugün kapanışa doğru yapılan hayırlı hareket; ÖLÜ KEDİ SIÇRAMASI (DEAD CAT BOUNCE)'mı ,yoksa yukarı ivmelenen bir hareket mi yarın görürüz bakalım ......

7. Son zamanda iki haftada spk onayı görmedim en az iki ay bekletir sırada 3 aydır onay bekleyenler var
     Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    Bedelsiz haberi haftaya perşembe günü olabilir
    SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Spk seçimde ne olur ne olmaz diye ha gayret vira gayret halka arzlara onay veriyor
     Alıntı Originally Posted by memoli555 Yazıyı Oku
    Son zamanda iki haftada spk onayı görmedim en az iki ay bekletir sırada 3 aydır onay bekleyenler var

Sayfa 351/544 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •