Sayfa 354/1024 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku
    Döviz hareketliliğinin sebebinin iç kaynaklı olduğu gün yüzüne çıktığına göre bunun sebebinin ne olduğuna dair bir öngörüsü olan var mıdır?

Türkiye, Dünya'yı karşısına almış sanki 'Yaklaşma, sıkarım kafama' der gibi bir hali var benim gözümde. Acilen Erenköy Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesi'nde tedavi edilmesi gerekmekte.
    Swap düzenlemesi ve sonrasında bankalara döviz açık pozisyonu izni gelmesi olabilir mi? Bankalar açık pozisyon iznini pek kullanmak istemiyorlar anlaşılan 🙂

2. Bugün doların artışının sebebi artık yerli gerçek kişi ve şirketlerin doların 6'nın altına çok düşmeyeceğine kanaat getirmesi ve buralardan harıl harıl dolar alması olabilir mi?

3. arkadaslar sadece kendi cevremde bile onlarca bugun lising - kredi vb doviz odemesi olan firma var..
    adamlar dogal olarak kura filan bakmadan doviz alip kredisini oduyor tatilden sonra ki ilk is gunu oldugu icin..

Yukselisin tek sebebi bu sanirim..

4.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Dolarda, dış güçler tarafından, suni bir artış yaratıldığına inanan zengin halkımız, 9 gün boyunca ultra lüks tatilini yapıp, oradan oraya uçup, lüks otomobillerinin deposunu rahatça doldurup boşaltırken, otomotiv sektörüyle ilgili bir kaç taze haber geldi :

Hafif ticari araç pazarı % 23,4 daraldı
    Lüks segment otomobil % 15,7 daraldı
    Araç kiralama filoları zor durumda

Otomotiv sektörü, iflas endeksinde, enerji sektörünü sollayarak, şimdilik liderliğe yükseldi.
    Benim, 48.000 TL'ye aldığım, boşun boşu, arka camlar manuel, Hyundai I20 CRDI Jump bile 109.000 TL oldu ama otoriteler araba fiyatlarının dış güçler tarafından şişirildiğini, eninde sonunda düşeceğini belirtiyor.
    Tabi enerji sektörünü de yabana atmamak lazım. Damat tarafından güçlendirilmiş bir sektör.
    Yakında her mahallede bir araba günlerine dönecek miyiz bu gidişle ?

Çocukluğum seksenlerde Karadeniz'in önemli şehirlerinden birisinde geçti. Şehrin merkezi yerlerinden birindeydik. Koskoca sokak boyunca birkaç hususi araç vardı. Onların da yeri kolay kolay değişmezdi genelde hep park halinde olurlardı 🙂

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaslar sadece kendi cevremde bile onlarca bugun lising - kredi vb doviz odemesi olan firma var..
    adamlar dogal olarak kura filan bakmadan doviz alip kredisini oduyor tatilden sonra ki ilk is gunu oldugu icin..

yarın düşer o zaman..?

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yarın düşer o zaman..?
    teselli diyelim

7.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    teselli diyelim
    saat 17.30 dan sonra sağlam bir short açayım o halde, nasıl olsa günlük hareket..!!

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    saat 17.30 dan sonra sağlam bir short açayım o halde, nasıl olsa günlük hareket..!!
    Biliyorsunuz o işe son olarak 4,08-4,93 arası ve 23-29 ay olarak karar veren arkadaş bakıyordu
    açmış mış shortunuda

hem akılsız hem küstah adamlar dolu

ben bu yukarıdakileri yazmış olsam ; öncelikle bu öngörümün tutmadığı için üzgünüm benim bu saçmalıklarıma inanan ve zarar görenlerden de özür dilerim derdim

utanmaz hala burada saçmalıyor..

Sayfa 354/1024 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •