Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 357/952 ÝlkÝlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,849 - 2,856 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XVI (16)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ruble yuan tl de ticaret yapabiliriz kesin demiþse dolarda ýþýk hýzýna cikarmi!!

Bi gu kalktigimizd a soklanabilirz
    yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643

2. Yukari iðneler neye delalet hqbire degdiriyorlar
    yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643

3.  Alýntý Originally Posted by Kadi Yazýyý Oku
    ÝMKB ya kur korumadan çýkanlar gelcekmiþ demekki danýþmanlardan öle cevaplar alýnmýþ ÝMKB de maaþallah taþ gibi onlarý bekleyip tüycekler borsasý yolunda

Demir çelik zamlanýyoda hangi firmada cevher var hangi gýda firmasý fersah fersah Ekim dikim yapýyor

Fade tavan yapýyor bildiðin fideci fidancý
    Tat Kemalpaþa çiftçisi olmasa teneke
    Kardemir Ereðli fersah cevhere sahipmi.

Bunlar fasoncu iþlemeci deðilmi zaten maliyet bunlarda artmasýný yanlýþmý biliyorum bilemedim
    Yanlýþ anladýysam düzeltin lütfen, siz erdemir e fasoncu mu dediniz?
    Erdemir entegre bir tesistir.
    Çelik fiyatlarý neden artýyor sorusunu cafe de yanýtlamýþtým. Aþaðýda tekrar paylaþýyorum;

‘ Güncel durumla ilgili eklemeler yapalým ilgilenenler için;
    Türkiye nin 2021 yýlý içerisinde yurtdýþýndan ithal ettiði hrc ve slab ýn %50 si ukrayna ve rusya menþeili olarak gerçekleþmiþ.
    2022 yýlý için önceden sipariþ verilmiþ 250 bin ton slab ýn durumu ile ilgili belirsizlik var(yüksek ihtimalle iptal edilip teslim edilmeyecek.).
    Bu durumda yerli üreticilere talebin normalin üzerinde olacaðýný görebilirsiniz.
    Son 3 gün içerisinde Tr exw hrc fiyatý 150$/t arttý.
    Son 3 haftada Tr exw hrc fiyatý 250$/t arttý.

Son günlerde endeksin en deðerli kaðýdýnýn neden en deðerli olduðunu ve olmaya devam edeceðini anlamýþsýnýzdýr umarým.

Selamlar’

Ben bu entry attýktan sonra 150$/t daha artýþ oldu tr hrc fiyatlarýnda.
    Uzun zamandýr Erdemir hissem var ama bu durum için yorumum;
    Bir ülkenin borsasýnda en deðerli þirketin hammadde ve yarý mamul üreten bir þirket olmasý ne kadar geri kaldýðýmýzý gösteriyor.

Selamlar

4.  Alýntý Originally Posted by Red Hot Ryder Yazýyý Oku
    Çelik fiyatlarý neden artýyor sorusunu cafe de yanýtlamýþtým. Aþaðýda tekrar paylaþýyorum;

Türkiye nin 2021 yýlý içerisinde yurtdýþýndan ithal ettiði hrc ve slab ýn %50 si ukrayna ve rusya menþeili olarak gerçekleþmiþ.
    2022 yýlý için önceden sipariþ verilmiþ 250 bin ton slab ýn durumu ile ilgili belirsizlik var(yüksek ihtimalle iptal edilip teslim edilmeyecek.).
    Bu durumda yerli üreticilere talebin normalin üzerinde olacaðýný görebilirsiniz.

Son günlerde endeksin en deðerli kaðýdýnýn neden en deðerli olduðunu ve olmaya devam edeceðini anlamýþsýnýzdýr umarým.

Selamlar’

Bir ülkenin borsasýnda en deðerli þirketin hammadde ve yarý mamul üreten bir þirket olmasý ne kadar geri kaldýðýmýzý gösteriyor.

Selamlar
    Çelik sektörünü ilgilendiren bir haber ile güncelleyelim.

Ýthalat genel müdürlüðü AB ve Güney Kore den ithal edilen HRC için damping marjlarýný açýklamýþ.
    Bu uzun süredir beklenen bir soruþturmanýn sonucudur aslýnda. Henüz yürürlüðe girmedi.
    Damping vergileri yürürlüðe girdiðinde iç piyasa HRC fiyatlarýnýn artýþýna devam etmesi beklenebilir.
    Sektörden aldýðým bilgiye göre Pazartesi günü TR HRC fiyatlarýnýn ~100$/t daha artmasýný bekliyorlar.

Selamlar

5. Bir kesme çalýþmasý daha

6. Weekly

Daily

7.  Alýntý Originally Posted by Red Hot Ryder Yazýyý Oku

Selamlar’

Selamlar
    Haklýsýnýz üstadým ereðliyi listeden düþüreyim iþlediði cevheri enerjiyi kendi çýkaran üreten entegre bi tesis sanýrým
    Cevher fiyatlarý çok arttýda ben ondan þaþýrdým cevher enerji maliyeti onuda etkiler diye

Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XVI (16)

Rusya Baþbakan Yardýmcýsý Alexander Novak : Rus petrolünün yasaklanmasýnýn küresel pazar için "felaket sonuçlara" yol açacaðýný ve petrol fiyatýnýn varil baþýna 300 dolarýn üzerine çýkabileceðini söyledi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 357/952 ÝlkÝlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •