Sayfa 359/401 İlkİlk ... 259309349357358359360361369 ... SonSon
Arama sonucu : 3207 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    UZMAN, yarın hisseye gömül açılışta. Geriye kalan 22 maç zaten garanti öyle değil mi? Bakarsın 5 değil 10 gün arka arkaya tavan çeker. Özbek yanlış yaptı, %400 bedelli yerine patlatacaktı %1000 bedelliyi ve hisse başına 10 TL talep edecekti.
    Hayır bilakis taban çeker böyle durumlarda. Şampiyonluk garanti olursa hisse gitmez bunu artık kundaktaki çocuk bile biliyor. Üzerine birde bedelli sosunu döktünmü kağıt tepetaklak aşağı gidecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Şu anki spotun 2 TL altında 4.80 de bekliyorum. Bölünmüş fiyat bazında 1.76 ediyor.

4.80 e gelirse, bedelli arifesi PD = 1.76x5.4 : 34.75= 274 milyon dolar ediyor. Bu bile pahalı gözüküyor çünkü bedelliden gelen 124 milyon dolar (4.32 milyar TL) PD yi bu meblağ kadar zıplatıyor (150+124=274 milyon dolar).
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Esas mevzu bölünme sonrası hissenin aşırı sulanma etkisine maruz kalınacak olması. Tedavüldeki lot sayısı 432 milyondan bunun 5 katına yani 2 milyar 160 milyon lota çıkacak. Herkesin elindeki lot sayısı 5 katına çıkıyor. 5 kat sulanmaya maruz kalmış bir hissenin işi zor.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4.  Alıntı Originally Posted by DUFRESNE Yazıyı Oku
    Fiyat pahalı diyosun, almayın diyosun. Aylardır yazmadığın forumda , ilgi alanımda değil dediğin halde epey yazıyorsun. Senin abiler belli ki operasyon peşinde. Senin yazmaya başlaman önemli bir indikatör. Zamanında 10 liradan halk bankasını pazarladın, portföyümün yarısı dedin, kağıt 5 lere düştü. Seni okuyanlara geçmişini okumalarını tavsiye ederim.
    Almayın filan hiç demedim, sadece 4.80 de bekliyorum dedim. Bu hisse artık ilgi alanıma girdi. FENER ve GSRAY'ı takipteyim. BJKAS ve TSPOR ile ilgilenmiyorum. Yanlış demişsin, "onlar" benim abilerim değil ben onların abisiyim. Dediğin doğru, HALKB maalesef elimde patladı ve fena zarar yazdım ondan. Ara sıra böyle zararlar yazıyorum işin doğası gereği. Beni tanıyan çok kişi var, onlar kim olduğumu biliyor ve konsorsiyum olarak gücümüzün de farkındalar.

5. Herkese selamlar....
    Arkadaşlar bize borsacı abilerimiz bir şirketin hisse fiyatı, nominal fiyattan ne kadar uzaksa(büyükse) o kadar değerlidir diye öğrettiler....
    Yanlış mı öğrettiler?
    Gsray da hisse fiyatı nominal fiyattan uzaklaşacağına her yıl yaklaşıyor....
    Bu hisse için 90 ların sonunda 2000 tl olacak deniyordu
    400 tl leri görmüşdü...
    Düşünün 25-30 sene öncenin 2000 tl si...
    Bugünün 2 milyonu mu?
    Bir gece AŞ nin tüm gelirleri derneğe aktarılıp borçları A.Ş e kalınca süreç başlamış oldu
    Bir türlü bitmeyen bedelliler ile tabuta sürekli çivi çakıldı
    Bugünü parası ile 2 milyon tl olması beklenen hisse 1,xx lere kadar düşecek....
    Pehhhh....
    Allah son kalan 3-5 Gsray yatırımcısını yardımcısı olsun....

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by DUFRESNE Yazıyı Oku
    Fiyat pahalı diyosun, almayın diyosun. Aylardır yazmadığın forumda , ilgi alanımda değil dediğin halde epey yazıyorsun. Senin abiler belli ki operasyon peşinde. Senin yazmaya başlaman önemli bir indikatör. Zamanında 10 liradan halk bankasını pazarladın, portföyümün yarısı dedin, kağıt 5 lere düştü. Seni okuyanlara geçmişini okumalarını tavsiye ederim.
    Sn Dufresne
    Sizi sanki 3-5 yıl öncesinden gene bu topikden hatırlıyorum gibi....
    Ama o zamanlar Gsray için olumlumuydunuz yoksa olumsuz mu hatırlamıyorum....
    Ben olumsuzdum...
    Hcm Trend benden çok daha eskidir Gsray başlığında...
    Bildim bileli de olumsuzdur....
    Edilmedik hakaret,kötü söz kalmadı ama hep o haklı çıktı
    Sn Guneysu bile tarafsızlığını bozmadan defalarca uyardı milleti
    Dinleyen dinledi dinlemeyen sonucuna katlandı....

Saygılar/Başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
    Topik canlamış ,sadece geçmişteki arkadaşlar türemiş,başta TH...FB yenildi düştü,bu ise o indi diye düştü,7.1 oldu gerisi gelmedi,tahtacılar hisseyi beleşe getirmek için tekrar aşağıya saldı,her düşüşte ilave ederim bende,geçmiş orantı beni ilgilendirmez,kurda sormuşlar ensen neden kalın,ben işimi bilirim,aynen bende öyleyim,32 senelik borsacıyım çok şeyler gördüm borsacılık hayatımda,sadece şunu belirtmek istiyorum,bir BJK var 5 tl iken neden birden kısa dönemde 90 yaptılar,bunun gibi çok örnekler var,ben ampirikçiyim hesabımı ona göre yaparım,aldığım sattığım yeri çok iyi belirlerim...neyse topik biraz şenlendi sevindiğim o oldu,keşke ilgilendiğim hisselerin topikleride böyle olsa

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Sn Dufresne
    Sizi sanki 3-5 yıl öncesinden gene bu topikden hatırlıyorum gibi....
    Ama o zamanlar Gsray için olumlumuydunuz yoksa olumsuz mu hatırlamıyorum....
    Ben olumsuzdum...
    Hcm Trend benden çok daha eskidir Gsray başlığında...
    Bildim bileli de olumsuzdur....
    Edilmedik hakaret,kötü söz kalmadı ama hep o haklı çıktı
    Sn Guneysu bile tarafsızlığını bozmadan defalarca uyardı milleti
    Dinleyen dinledi dinlemeyen sonucuna katlandı....

Saygılar/Başarılar
    7-8 yıldır yazmadım. GS hissesi hep ilgi alanımdadır, klüple de bağım var, finansallarını hep takip ederim. TH yi ben de iyi tanırım. GS ile yazdığı haklı çıktığı durumlar olduğu gibi yanıldığı çok durumda var. Bilgisine, analiz gücüne herkes saygı duyar, ben de duyuyorum tabii ki. Kıymetli analizler yapar, bilgi verir, kalemi kuvvetlidir. Keşke bu forumlar hep onun gibilerle dolu olsa, herkes faydalansa. Elbette herkes kendi kararını verecek. Kime kimseye al sat demiyor; zaten bunu demek suç. Ancak, GS nin şu anki durumu sadece bedelli üstünden okunamaz. Olumlu gelişmeleri henüz fiyatladığını düşünmüyorum. Ben, mevcut fiyata 4 TL ekleyip, önündeki muhtemelen gelişemelere göre ucuz mu pahalı mı diye analiz ediyorum, o da 6,80 ilk kağıda 4 lira bedelli mi olur diyor. Burası herkese açık , özgürce fikir paylaşım alanı. Okuyanlar da farklı fikirleri görüyor. Keşke daha çok yazan olsa, daha çok analiz görsek.

Sayfa 359/401 İlkİlk ... 259309349357358359360361369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •