Sayfa 360/1005 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Viop LXV

Ne kadar Arap ülke var ise aramaya başlamış acaba derdi ne neyin peşinde ırk dinmi sorduğunda Türk neden Arap ülkelerini arar ki biri inanç diğeri kimlik

Şöyle örnek vereyim trabzon lu birinin trabzon zorda olduğu halde gidip sinoplu birine karadenizli diye yardım etmesi gibi saçma bir şey

Bizimkinin yaptığıda bu işte

Din ile para yanyana olmaz sözde ama tam tersi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Akp ye oy verenler İsrail e düşman
    İran İsrail e düşman
    İsrail uzun yıllardır İran i vurmak istiyorum ama yapamıyor
    Engel Suriye deki Rus İran varligi
    Bu varlık 6 ay önce ordan düşürülüyor
    Akp seçmeni bayram ediyor
    İsrail güneyden işgale başlıyor
    İşid suriyeyi kontrol ediyor
    6 ay hazırlıktan sonra İsrail uzun yıllardır cesaret edemediği çok büyük bir saldırıya başlıyor Suriye deki engelin kalkmasıyla
    Çok feci bir durum yaşananlar
    Resmen koca bir ülkeyi bitiriyorlar
    Akp seçmeninin beyni şu an
    404 not found

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Akp ye oy verenler İsrail e düşman
    İran İsrail e düşman
    İsrail uzun yıllardır İran i vurmak istiyorum ama yapamıyor
    Engel Suriye deki Rus İran varligi
    Bu varlık 6 ay önce ordan düşürülüyor
    Akp seçmeni bayram ediyor
    İsrail güneyden işgale başlıyor
    İşid suriyeyi kontrol ediyor
    6 ay hazırlıktan sonra İsrail uzun yıllardır cesaret edemediği çok büyük bir saldırıya başlıyor Suriye deki engelin kalkmasıyla
    Çok feci bir durum yaşananlar
    Resmen koca bir ülkeyi bitiriyorlar
    Akp seçmeninin beyni şu an
    404 not found
    Boşver yazma bunlar anlamazlar şeriat gelsin diye kendilerini parçalarlar ama gelmemesi içinde içlerinden dua ederler biliyorlar ki şeriatta ne borsa var ne bu kadar lüks yaşam var nede böyle rahatlık var

Muhalif derler bize ama bizim hayatı yaşamak içinde bizden daha fazla cortlarlar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Hiçbir şeyi beğenmeyen, sürekli bir şeyleri kötüleyen, en iyi şeyde bile negatif konuşan, gereksizce eleştiren, her konuşmasında olumsuzluk akan insanlar yaşam enerjinizi emer, sizi yorar, tüketir...
    Entelektüelsen, muhalifsin/Muhalif değilsen entel de olamazsın gibi pragmatik bir çıkmazın pençesinde can çekişmenin anlamı olmadığını söylemek lazım bu entel dantel muhaliflere.....
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Çoğu yazarında, bu bakış açısı ile Borsada ve Viop ta kazançlı pozisyonu alacağını zannetmiyorum.
    En acı olanı da, beğenmedikleri hor gördükleri insanlar tarafından çok uzun yıllarca yönetilip, bunun için çare üretmeden sızlanmalarıdır.(bence)
    meeeeeeeeeeeeeee.....
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Boşver yazma bunlar anlamazlar şeriat gelsin diye kendilerini parçalarlar ama gelmemesi içinde içlerinden dua ederler biliyorlar ki şeriatta ne borsa var ne bu kadar lüks yaşam var nede böyle rahatlık var

Muhalif derler bize ama bizim hayatı yaşamak içinde bizden daha fazla cortlarlar
    bırakalımda cahil kalsınlar...

ortadoğunun hali belli.... beğenmediği hergün batıyaaa bizi gıskanıyaaa dedikleri amariga avrupa yahudiler... hamamböceği gibi ezmeye devam etsinler.

bunca cahillikleri ile birde tanrılarından ödül olarak cenneti beklesinler.

bu bir süreç ve nesil atlama süreci.. 60 ve üzeri moruklamış mermer kafalar gitmedikçe düzelmez.

....

mööööööööööööööööööööööööö

7. [QUOTE=nohut;7045446]Çoğu yazarında, bu bakış açısı ile Borsada ve Viop ta kazançlı pozisyonu alacağını zannetmiyorum.
    En acı olanı da, beğenmedikleri hor gördükleri insanlar tarafından çok uzun yıllarca yönetilip, bunun için çare üretmeden sızlanmalarıdır.(bence)[/QUOTE]

Anladığım kadarıyla siz bu yönetim şeklinden memnunsunuz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 360/1005 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •