Sayfa 363/674 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://twitter.com/haluk/status/161...C8sduTgucsAAAA

Buradaki tartışma artık resmi boyutlara ulaştı. Bakın ne güzel ülkemizde her şeyin çaresi var.

Şimdi her detayı merak edenler rahat rahat öğrenecek.
    KAYNAK:
    https://www.haber7.com/siyaset/haber...le-onaylamayiz
    ALINTI:
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Türkiye'nin, İsveç'in NATO üyeliğini mevcut haliyle onaylayacak durumda olmadığını söyledi. Kalın ayrıca, cumhurbaşkanlığı seçiminin mayıs ayında yapılacağını ancak tam tarihin henüz belirlenmediğini söyledi.

YTD

ASELSAN için güzel gelişmeler var. İlk defa bir siyasi Ali Babacan baykar konusuna giriş yaptı. Baykara konuşan eleştiren hain ilan ediliyordu tıpkı fetödeki gibi. Artık Aselsanı öteleyenler r kere daha düşünecekler. Zaten son zamanlarda ihracat haberleri verilmeye başlanmıştı. Bir çok arkadaşım ile sosyal medyada bunu dillendirmeye , yatırımcı ilişkilerini aramaya, haber siterini bu konuda haber yapmaya davet etmiştik. Bu ülkede sosyal medyanın gücü başka, dile düşmeyeceksin. Umarım muhalif yada hükümete yakın parti gazeteci herkes bu konuya biraz daha eğilir. Bu aselsana kesinlikle pozif yansıyacaktır. Aselsan yatırımcıları ne kadar ses çıkarırsa sosyal medyada, muhalif ve mutlaka hükümete yakın medya bu konuyu taraflı yada tarafsız tartışırlar ise, adım gibi biliyorum ihracatta artar aselsan için, najşt akışıda düzelir, bedelsiz sermaye artırımı da gelir. Baykarın sorgulanmasının yanına birde aselanın finanslal durumu nakşt akışı ihracat payı ve yatırımcısına yapılanlar eklenirse tadından yenmez.

3.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    ASELSAN için güzel gelişmeler var. İlk defa bir siyasi Ali Babacan baykar konusuna giriş yaptı. Baykara konuşan eleştiren hain ilan ediliyordu tıpkı fetödeki gibi. Artık Aselsanı öteleyenler r kere daha düşünecekler. Zaten son zamanlarda ihracat haberleri verilmeye başlanmıştı. Bir çok arkadaşım ile sosyal medyada bunu dillendirmeye , yatırımcı ilişkilerini aramaya, haber siterini bu konuda haber yapmaya davet etmiştik. Bu ülkede sosyal medyanın gücü başka, dile düşmeyeceksin. Umarım muhalif yada hükümete yakın parti gazeteci herkes bu konuya biraz daha eğilir. Bu aselsana kesinlikle pozif yansıyacaktır. Aselsan yatırımcıları ne kadar ses çıkarırsa sosyal medyada, muhalif ve mutlaka hükümete yakın medya bu konuyu taraflı yada tarafsız tartışırlar ise, adım gibi biliyorum ihracatta artar aselsan için, najşt akışıda düzelir, bedelsiz sermaye artırımı da gelir. Baykarın sorgulanmasının yanına birde aselanın finanslal durumu nakşt akışı ihracat payı ve yatırımcısına yapılanlar eklenirse tadından yenmez.
    Ne alakası var , Sap ile samanı karıştırma , eleştirecek herşey bitti Baykar mı kaldı, bu ülkede yapılan güzel şeyleri eleştirme yerine alkışlamak gerekir

4.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    bu adamı neden anlamak istemiyorsunuz adam kötü bişey demiyor ki baykarda bu ülkenin faydasına çalışıyor adamın demek istedigi bakın aselsan bir kaç yıl içinde 1 milyar ihracat beklentisi var diyorsunuz peki baykarın şu an ihracatı kaç milyarı geçmiş aselsan saymakla bitmeyen ürün üretiyor neden ihracatı az ödeme alamıyor bunları dile getirmiş ambargo derseniz baykara yok aselsanamı ambargo var aselsan daha az önemsiz ürünmü üretiyor yiğidi öldür hakkını ver benimde fikir ayrılığı olduğum konular var yavuzhan ile ama adamın doğru dediği noktalarda var YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

5. her şey para değil hibe kredi destek mestek peki aselsanın yıllarca argeye harcadığı para ve bilgi birikimi yazılımları kamerası falan fistan olmasa ne olurdu? YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayın bohem artık bile isteye anlamayan bir kesim olduğuna ikna oldum bu baykar meselesini. Bu konu için para ile tutulan bir kesim var bence. Birde bu konuyu bayan millet meselesi ile karıştıran duygusal saf bir kesim var kesinlikle. Sosyla medyada baktım özellikle Selçuk bayraktar sessiz kalıp topa pek girmez iken, Haluk bayraktar olayı ısrarla vatan millet Sakarya gibi savlarla duygusal zemine taşımış ve eleştiren herkesi vatan hainliği ile suçlamaya kalkıyor. Tıpkısının aynısını fetöcüler yapıyorlar idi eskiden.
    Bu meseleyi şu an tartışmak isteyene iyi şeyler yapanları görmüyorsunuz hainsiniz diyerek olayı kaptmak istiyorlar ama Ali babacanı cidden tebrik ederim. Siyasi görüşlerine katılmam ama yaptığı açıklama dün trend topiklere girdi.
    Benim ve bir kaç arkadaşımın üslubumuzu koruyarak sorduğumyz tek bir soruya ne Selçuk ne Haluk bayraktar nede İsmail Demir Haluk görgün gibi insanlar cevap bile vermemişti ama bu sefer hepsi cevap yarışına girdiler ))
    Baykarla ASELSANın şu anki durumu hakkında yaptıpım yorumu anlamayanlar ya bu işi bilmiyorlar yada bilmek istemiyorlar veya ideolojik ve duygusal tarafları yatırımcılıklarının önüne geçiyor.
    Bir kaç gün yazmadım sayfaya ama gördümki hala uçan kaçan şeyler yazıyorlar.
    Yazılanları oku fşnansallara bak borsa performansını incele aradaki bariz saçmalıkları görebiliyorsunuz sonuçta .
    Ali Babacan on bu çıkışına başkalarında destek atarsa aselsna yapılan çiflşk ve fasonculuk muamelesi kımen giderilecektir.
    Benim gördüğümü gören ve bunu dillendirebilme cesareti olan birilerinin olması güzel ve iyiye işaret biz gerçek yatırımcılar için

7. Uyuyanı uyandırabilirsin ama uyuyor taklidi yapanı uyandıramazsın.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Evet ben işi bilmeyen yazmaya başlamışım 24 ler ısrarla hisseyi savunmuşum 6 ayda 65 görmüş.

Bak orada topicte yazılar var.

Boş muhabbet yapıyorsun burada BAYKAR tartışması en boş muhabbettir. Sadece yatırımcıya zarar verir verecek. Israrla anlamadığın kısmı bu. Sen özelinde gerekli şikayetleri yap buna kim karışır. Burada yaptığın name gereksiz.1 yazdın iki yazdın 10 etti yazıyorsun. Bunları yaparkende tahtada sürekli al-sat yapıyorsun.

Ha biz senin gibi sürekli al-sat yapmadığımız sadece trend takip ettiğimiz içinde senin bahsettiklerinin benim için bir önemi yok.

Ama ben bundan sonra ne temel ne teknik yazmam burada olur biter. Zamanı gelince esas konuşmam gerekirken susarım.

Biz burada yatırımcıyı korumak için yazdık kendimiz için değil seninle aramızda çok büyük fark var. Sen burada sadece kendin için yazıyorsun.

Göreceğiz bakalım BAYKAR takıntısının zamanı gelince faydası olacak mı?

Bir de şu an elinde mal varken mi yazıyorsun yok ken mi?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 363/674 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •