Sayfa 365/690 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. ESEM bu son yaptığı hareketler ile bir çok sanal ortam da üzerine yorumlar yapılır olmaya başladı. Teknik analiz yapanlar bunu ışığın da yukarı hedef koyanlar, takip listesine alanlar,iyi olacak diyenler arttı. Bu bir algı ve ESEM hisselerine ilgi uyandırmış görünüyor. Tabii dikkatli olun diyenler. Bu hareketi yapanların bunu hesap etmeyecek kadar aptal olduklarını düşünmüyorum. Bir algı yaratılmaya başlandı. Bunun da çok iyi kullanılacağına şüphem yok. Ne zaman mı? Onu bilemiyoruz. Genel kurul da süpriz olur mu? onu da bilemiyoruz. Tek bildiğim taşlar yerinden oynamış gibi görünüyor.. ytd..

Bugün tavan olacağız diyenler....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    İçim de öyle bir his var...

Yürek yiyen birileri var, gerçi bizde hiç eksik olmaz bunlar
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Hocam şom ağızlılık yapmış olmayayım ama sanırım 60ı görür..YTD

Yetmez, ama evet
    😁

SM-C7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

8. Enteresan işler oluyor. Hayırlısı bakalım

Sayfa 365/690 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •