Sayfa 366/919 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7347 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by Emre06 Yazıyı Oku
    Yarın soyle bisey olabilirmi -10 açıp sonra yukarıya doğru hareket edip millete aha çıkıyor dur alayım da maliyetim düşsun dedirtip sonra tekrar tabana cekebilirlermi acaba....
    ne desek bos.ama konustugum kişiler hic olumlu konusmuyor.Operasyonun sonu geldi.Bundan sonra 1 cıksa 5 iner diyorlar.hatta bilerek yerli otonun celik isine talibiz diyorlarmiş.Cemaşı bilmem ama yoneticilerine hayatta güvenmem.O yüzden cemas macerama erken veda ettim.Hatta yarin al sat yapacaktim ama tanidığım bircok kiside cemaş almişlar dun ve bugun.Ben de kim aliyor diyordum alanlarin vardir bir bildigi derdim o alanlar bir poh bilmiyo.Adam 25000
    lot macera olsun diye almiş

2. Rabbim burada bulunan kücük yatırımcilara yardım etsin herkes para kazanmak icin yatırım yapıyor ama benim nacizane fikrim ve tecrübem şu bu adamlar bugün tabandan baya alıs girdiler yani tabandan satanların çoğu mali kaptırmıs benim fikrım şu bu hisse yarn zaten direk taban olursa hissede operasyon kesinlikle bitmis demektir ozaman korkmak lazm ama şayet %8 eksi yada %12 eksi acip bir kac saniye bekletp tekrar alımla %3 eksilere getirrlerse yarıni artı kapatrz ve buda tıpkı flap gibi brüt takas olmasına ragmen ayakta kalip 10 liraya gidebilir

3. Birde
    Tabanda 700 k bekleyen varken 500 satış verdim.
    Normalde mükün değil gitmesi.Ama karanlık odada gitmiş.
    İlginç geldi..[/QUOTE]

biraz açarmısın
    pek normal görünmüyor
    seninde yazdığın gibi
    sabır, sabır, sabır...

4. İnşaallah açıkçılar kendileri değildir kendileri iseler bir cacık olmaz OZGYO açığa işlemden sonra taban olmadı tavan oldu bu ise bugünkü açığa rağmen taban oldu sanki açıkçılar kendileri gibi kendileri olmasaydı seans içinde açıkları spek zaten görüyor taban değil tavan yapardı sonuç inşaallah K Y zarar etmez

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Selamlar yarın hisseyi satmak istesem satabilir miyiz ?

6.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    İnşaallah açıkçılar kendileri değildir kendileri iseler bir cacık olmaz OZGYO açığa işlemden sonra taban olmadı tavan oldu bu ise bugünkü açığa rağmen taban oldu sanki açıkçılar kendileri gibi kendileri olmasaydı seans içinde açıkları spek zaten görüyor taban değil tavan yapardı sonuç inşaallah K Y zarar etmez

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yarın daha fazla açığa satış olmayacak olması iyi oldu sanırım

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu ekip malum haber sitesinde yazılanlar doğruysa(bence doğruluğu yüksek ki ateş olmayan yerden de duman çıkmaz zaten),
    bugün kararın çıkacağını biliyordu muhtemelen. Nasıl biliyorlar konusu senaryo üretmeye açık. Trade hesabı olarak kullandıkları hesaplar SPK'da inceleme soruşturmaya uğramıştır, yada içeride tanıdıkları olabilir(bu ihtimali düşünmek istemiyorum ciddi bir görevi kötüye kullanma suçu). Belki de SPK bugün bunların hamle yaptığını gördüğü gibi gün içi proaktif karar alıp cezayı çaktı bunlara(bültende neden sadece CEMAS var?)(inşallah böyledir diyelim). 3 aylık verilen brüt ve internet cezasının iki kat uygulanması da bunu düşündürmedi değil(benim hala umudum var).
    Şimdi pastayı evdeki bilgisayarda olduğumdan göremiyordum ama credite alınan mallar verildiğine göre mal çıkmayı denemişler gibi tahmin ettim. Buradaki yabancı filan hikayeden olduğu için oradaki "depo" yani satacakları mallardan verdiklerine göre zemberek boşalmaya başlayacaktı. Muhtemelen yabancı dedikleri mal bulgaristandaki ünlü spekülatörün malıydı(belki de başkasının tabi kim bilir?)
    Bu akşam itibariyle cezayı yedikleri için yarından itibaren 6 ay mal satamayacaklar. 4 değil 14 taban bile yapsa internete satış olmayınca bunların işi bozulmuş oluyor haliyle. Kumarbaz yatırımcı yani biz telefonla aracı kurumu arayıp böyle dandik kağıtları pek almıyoruz, zor geliyor.
    Bu saatten sonra ne olur? Malı tamamen çıkamadıklarını düşünüyorum. O yüzden bugün verdiklerini aşağıdan alıp brüt takas bitince part 2 yapmak isterler herhalde. SPK buna müsaade eder mi? Bilemiyorum.

Elimde hiç olmadığımdan kafam rahat bir şekilde düşünüp yazıp çizebiliyorum. Zamanında bu tarz hisselerde patlamışlığım da var. O açıdan burada ne olmuştur acaba diye kendimce düşüncelerimi yazmak istedim.

Son olarak 6 ay boyunca aldıkları malları taşımak zorunda kalarak zamandan zarar edeceklerini tahmin ettiğim için biraz mutlu oldum. Kungfucu, topçu ve tayfası da arada zarar etsin. Hep biz kaybedecek değiliz ya.

8. Bist 100 alınması nasıl okunmalı.

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 366/919 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •