Sayfa 369/639 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Şöyle sinirli pozitif bir sonuç bekliyorum şahsen..... Banka borçlarını dert etmeyin bu borcu takvime bagladigimiz ilişkili alacağı tahsil ederek ödeyeceğiz.... Kalan sermayeyle hele bir devam edelim ama ihtiyaç olursa ortak şahsi mal varlıklarından destek cikariz.... Giderleri kistik ciroyu artırıp biraz karlılık yakalayqcagiz.... (Faiz isletmeyecegiz / antitez ne olur merakla bekliyorum)
    Bana gore en iyi olasılık... Borca batiklik isini borcum varsa alacağım da var (ilişkili) ahanda teminata bağladim... Diyerek cozecekler.... Faiz isletmeyecegiz ama ayni olarak arsa yi belli kismini hissesini AKPAZ üzerine aktardik arsa değeri kadar tahsisli sermaye artirdik ozsermaye işini de cozduk... Diyebilirler.... Bu mevcut arsa üzerinde ilişkili tarafla kat karşılığı anlaşma yaptık inşaata başlıyoruz diyebilirler.... Mevcut durumda doruk tütünün satışlarının tedariğini AKPAZ üzerinden dolandırıp bir miktar kari akpazda bırakıp ciro artışını çok çok basit şekilde sağlayabilirler...... Seçenek ve olasılık çok... Genel kurulda inşaAllah kafalarindakini net olarak aktarır ve muğlak bir durum bırakmazlar....

2.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Genel kurula kadar oluşum olmazsa hepsini saticam ki tahtayı bozabilir..
    Muğlalı tahtayı bozabilmek için en az 500 bin lot olmalı sende genel kurula kadar 10 bin lot satarak bozulmaz. Örnek koyarsın 150 bin 35 e karşılanmazsa 34 e iner ertesi gün yine koyarsın ta ki karsilanana kadar . Bu süreçte öyle bir girişim zaten spek hareketi göz korkutmak olarak algılanır çıkar biri satışı karşılar o da sana yaramaz. Böyle hergün 10 bin 5 bin 15 bin lotla olmaz o işler. Ben bile sıkıntılı olduğum halde 10 gün önce tek seferde 27 bine yakın lot aldım 36 'dan çok samimiyim alacak para olsa ya hep ya hiç der 35 36 37 ne görsem süpürürdüm özellikle gelecek hafta ile birlikte bu tahtada farklı atraksiyonlara hazır olalım elbette bu süreci takip eden ağalar vardır mutlaka bu oyuna bir yerden dahil olacaktır. Şu an için ortalık sakin bizbizeyiz oyuna dahil olanlar planını yapmış zamanı bekliyordur.

D grubunda diye önceden kucumsuyordum ama araştırma yapınca pd değerinin 13 katında işlem gören hisse var ve özellikle son bir yılda D grubundaki hisseleri araştırınca dip fiyattan 15 katına kadar çıkmış hisse gördüm bu yüzden şirketin mali süreci kadar patron + spek işbirliği ile yapılacak hareketin zaman ce hedefini tutturmak da önemli tüm umutların bittiği an bir bakmışsın tren kalkmış...

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    garantiye bak.yusyuvarlak 30000 vermiş 0.35ten 🙄

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ziraat garanti iş..beni izlemeye devam edin...😉kağıtta ışık kalmazsa bazen satmak daha iyidir...

4. Denizde kum bende akpaz hissesi diyorsun yani😁😁😁

Desene sende yüzbinlerce lot var sen ky değilsin o zaman küçük çapta da olsa hisseye negatif baskı yapıyorsun üstelik iki hafta daha beklemek varken belki de speksin😉😉😉

5. tcmb iyi maaş veriyomuş.cebi doldurmuş arkadaş.çifte maaş oh mis

6. tcmb de görev ne muğlalı?

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Ziraat garanti iş..beni izlemeye devam edin...😉kağıtta ışık kalmazsa bazen satmak daha iyidir...
    Saçmalamaya devam.... Amacın ne gerçekten senin ?

8. murat hoca bilgin vardır,cevaplarsan sevinirim.üçbeş ymm akpazla ilgili bilgi istemiş.ertem bilmiyorum,bi meslek mensubuna sormak lazım dedi

Sayfa 369/639 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •