Sayfa 369/649 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 5185 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Dudu bey 10K ları sever.Yani en az 10K frotom var diyor🙂
    Maşallah bizim de olur inşallah

2.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    bildiğim tek şey var..
    brent petrol yükselmedikçe,döviz yükselmedikçe,faiz düşmedikçe...borsa normal e dönmez..
    bütün hesabım takibim bunun üzerine.yukarda saydıklarımın gerçekleşmediği ortamda her yükseliş suni dir..en son 980 bin yatırım hesabı kapanmış bildiğim..ky..öyle olunca mal tekel de toplanmaya başlıyor..sonra koskoca bist i tek başına oynatıyorlar..mal onlar da çünkü..
    sen de bu ortamda olası hareketlerini tahmin etmeye çalışıyorsun..ne ile?..teknik analiz..başka nasıl edeceksin..çay mı içiyoruz adamlar la?muhabbetimiz var?
    eskiden takas dan da niyet okurdun..şimdi kendi aralarında top çeviriyorlar..
    cuma gün kü takas a baktım.. 2 yere bakarsın..deutsche - citi...hani arkadaş diyor ya babalar mal almaya başladı...froto gidecek endeks uçacak..
    adamların aldığı Thy-tcell-akbank..froto da geçen haftaya göre lot azalmış..yani kar a çevirmişler bir kısmını..rakamın artı olması froto nun fiyatının artmasından..
    ky ve yabancı yukardaki şartlar oluştuğunda borsaya girecek ki teknik-temel eski haline geçerliliğine dönsün..
    hani lot bekçileri diyorum ya
    işte onlar ekosistemin sigortası...bunlar tekrar sahaya dönerse kartel top çeviremez eskisi gibi..
    endeks te düşüş bekliyorum...
    ha düşmedi,yükseldi..ben üzülmem...siz de sevinmeyin..daha kötü düşer..yukardaki şartlardan dolayı..%5 düzeltme bekliyorum..ha çıktı %2..bu sefer %8 düzeltir..
    ben böyle okuyorum konjonktür ü..

Bir b...k bildiğin yok demek ki....

Faizler düşmeyince bu FROTO ,ENDEKS HİSSELERİ yükselmeyecek öyle mi?

Faizler düşmedi ama KONUT VE ARABA FİYATLARI 2 ayda %30 yükseldi ,herşey yükselecek,enflasyon yükselecek ama FROTO VE ENDEKS BORSA yükselmeyecek ,öyle mi?

Hadi oradan....Bi b...k bildiğin yok burada yazıp duruyorsun .Bas git

3. 3 günlük dünya işte geldik gidiyoruz kırıcı usluba gerek yok, bakış açımızı değiştirelim, ufkumuzu genişletelim, öğrenelim öğretelim gelişimimizi devam ettirelim....alaycı ve kırıcı uslub froto yatırımcısına yakışmıyor spek tahta tavan taban muhabbetleri burda olmaz herkes neyin ne olduğunu zaten kendince biliyor... uzunda frotoya söz etmiyor ki kimse burda kısada neler olabileceğiyle ilgili fikirlerimizi paylaşıyoruz adam gelmiş emojili memojili kendince sayıklıyor...muhtemelen bu fenerli arakadaş MUHTEMELEN lisede talebedeyken biz ford alıp satıyorduk glmiş bize ford anlatmaya çalışıyor anlatasın tabi buna sözüm yok kimse ne yazacağını bir başkasına soracak değil lakin zaten paylaştığımız konsepti anlamadığı için forda garfik atıyoruz diye garfik tahtası olmadığını bize anlatmaya çalışması ilginç herıld yani biliyoruz herhalde grafik tahtası diye atmıyoruz ki o garfikleri temelin ayrılmaz parçası olduğu için kısa uzun orta her yerden bakmaya çalışıyoruz fenerli yoksa fordu tanımadığımızdan değil :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. ev den kovmuşlar,işten kovmuşlar,çevreden kovmuşlar,kahve ye de almıyorlar..belki burda tutunurum diyor..dikkat çekmeye çalışıyor..herkese saldırıyor..adam seçiyor tabii..
    blok la gitsin..ne olduğu belli..kimse de alıntılamaz bu hastanın yazdığını...

5.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    3 günlük dünya işte geldik gidiyoruz kırıcı usluba gerek yok, bakış açımızı değiştirelim, ufkumuzu genişletelim, öğrenelim öğretelim gelişimimizi devam ettirelim....alaycı ve kırıcı uslub froto yatırımcısına yakışmıyor spek tahta tavan taban muhabbetleri burda olmaz herkes neyin ne olduğunu zaten kendince biliyor... uzunda frotoya söz etmiyor ki kimse burda kısada neler olabileceğiyle ilgili fikirlerimizi paylaşıyoruz adam gelmiş emojili memojili kendince sayıklıyor...muhtemelen bu fenerli arakadaş MUHTEMELEN lisede talebedeyken biz ford alıp satıyorduk glmiş bize ford anlatmaya çalışıyor anlatasın tabi buna sözüm yok kimse ne yazacağını bir başkasına soracak değil lakin zaten paylaştığımız konsepti anlamadığı için forda garfik atıyoruz diye garfik tahtası olmadığını bize anlatmaya çalışması ilginç herıld yani biliyoruz herhalde grafik tahtası diye atmıyoruz ki o garfikleri temelin ayrılmaz parçası olduğu için kısa uzun orta her yerden bakmaya çalışıyoruz fenerli yoksa fordu tanımadığımızdan değil :D
    gizli uyumsuzlukları gördün değil mi logologo?

6. Fenerli yakışıyor mu bu uslup bende gürsell gibi düşünmeyebilirim ama böyle uslup kullanılır mı? Uslup kişinin aynasıdır sen ne oluğunu mesajalrınla uslubunla ortaya koyuyorsun zaten hiç bir şey demeye gerek yok...

neyse 2025 için düşüncelerrim altta bu düşüncelrime göre gürselbb arkadaşla uyumlu düşünmüyoruz gibi faiz noktasında lakin sırf farklı düşünüyorum diye gürselbb gibi değerli backroundu sağlam kaliteli bir arkadaşa ancak şöyle bakabilirm: acaba: benim görmediğim ne görüyor farklı bir bakış açısıyla kendi bakış açımı nasıl sentezlerim kendime göre hangi fikirlerinden nasıl faydalanırım hangi fikirleri bana göre değil diye bakarım medeni ölçüler içinde gelişime açık biri böyle bakar ön yargıyla reddederek ay da kendince başka şekillerde iğrenç bir uslupla değil tahammulsüzce değil burası kimsenin malı değil public bir ortam isteyen istediği fikri paylaşabilir..

1- 2025 kamu özel dış borç ödemesi geçmiş 1 kaç yıla göre görece yüksek zorlu bir yıl
    2- faiz inerse borsa çıkar olayı bir ekonomik teoridir, teori ayrı piyasa pratiği ayrıdır evet teoride doğru ama faiz indi diye hemen borsa çıkmaz çıkar ama hemen çıkmaz öyle uçup gitmez yani aksine önce çıkar sonra iner gene çıkar gene iner testere olur
    sebebine gelince diyelim faiz yüzde 50 ve neredeyse yüzde 40 a düşeceği kesin gibi ilk hareket piyasaya koşullarına bağlı olsa genelde borsa çıkar millet coşar akabinde sağlam düzeltme yaşanır bunun sebebi büyük fonalrın faizler düşmeden önce dhaa fazla tl ile daha yüksek faiz fırsatını kaçırmak istememesidir.. yükselterek malı dağıtırlar tl ye geçip faize geçerler bu sırada düzeltme olur...ve diyelim faiz 30 düşecek gene aynı döngü bu faizler düşerken büyük fonların yüksek faiz oranları fırsatını kaçırmak istememelerinden kaynaklanır ta ki faizler yeterli düşüşü yapıp yataya sarana kadar

bu ortam hem fırsatalrı içinde barındırır hem riskleri.... fazilerde yatay süreç ayrı ve faizler tekrar yükselirken ayrı piyasa işleyişi vardır

son söz ekonomi teorileri ayrı piyasa işleyişi ayrıdır. evet ekonomi teorileri doğrudur ve faiz-borsa gibi ilişkisel korelasyonlar da doğrudur ama piyasa işleyişinden sonra gerçekleşir önce piyasa işleyişi sonra teoriler
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    gizli uyumsuzlukları gördün değil mi logologo?
    kaliteli nezih bir ortamdı uyku tutmadı bi bakayım dedim ama bakmaz olaydım keyfim kaçtı... NEGATİFİ POZİTİFİ BİLMEM bist 9600 üstü atmadan yatayda DÜŞE KALKA bence

8. FROTO 700 den 1249 a giderken faizler %50 değil miydi?

Bırakın bu işleri ....!!!!

Sizin gibi algıcıları çok gördüm ben....

Hele de UZUN VADE YATIRIMCI DUDU yu HEKTAŞ ta tanıdım .

Hala HEKTAŞ taşıyor

Sayfa 369/649 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •