Sayfa 37/309 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 289 - 296 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. 1000 lot bir metre kare yapar metre karsi 2o den gitse bin lot 20bin vesselam adnan ek daha iyi bilir.

2. adam mail ile size 750 milyon teklif etti cvp vermediniz bunu alıp çıkdısını spk ve cumur reise tahadütlü yapcak fırtına günleri yaklaşıyor yusuf yıldız başkan aklınızı alcak .ytd elinde belgesi var 750 milyonu tırk sayacam diyor noteri çagırın diyor.arkasında güçlü isimler var demekki ytd

3.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    adam mail ile size 750 milyon teklif etti cvp vermediniz bunu alıp çıkdısını spk ve cumur reise tahadütlü yapcak fırtına günleri yaklaşıyor yusuf yıldız başkan aklınızı alcak .ytd elinde belgesi var 750 milyonu tırk sayacam diyor noteri çagırın diyor.arkasında güçlü isimler var demekki ytd
    Maho dayı şimdi buranın toplam kapalı alanı 67000 M2 civarı (66500) falan kiralanabilir alan 22500 M2 falan.şimdi elbette konutlar satılırken kat satılırken yeşil alandan otoparktan sosyal alanlardan asonsor merdiven koridorlardan payını alır ve bürüt olarak satılır.yoksa hiçbir mütahit bu íşin altından kalkamaz.neyse ben başka bir konuya değincem .şimdi anel yapı tam dolu olursa 5 milyon euro kira alıyor .böl 12 ye aylık 416000 euro kira alıyor.böl kiralanabilir alana yani 22500 e 1 M2 18.5 euro kira alıyor.simdi 500 bin lotu olan birinin aylık kira gelirini hesaplayalim.farzedelim burası Rıdvan tarafından hisse adedine göre adil şekilde hisseli olarak dağıtıldı.22500÷100=225x47.5=10687 M2 anel telekoma düşen kiralanabilir alan.10687÷50000000=0.00021375 M2 bir adet anel Telekom hissesine düşen kiralanabilir alan.evet 500 bin lotu olan bir kişinin ne kadar kiraya verilebilir alanı var ne kadar aylık kira alacak? 1 anel Telekom hissesine düşen kiralanabilir alan x500 bin lotu olan vatandaş yani 0.00021375x500000=106.875 M2 kiraya verilebilir alanı olur 500 bin lotun.m2 kirası 18.5 euro düşüyordu.106.875x18.5=1977 euro 1977x7.09=14000 TL (ondörtbin türk lirası) aylık kira geliri olur .500 bin lot anel Telekom hissesi olan bir kişinin hakkı.500 bin lot anel Telekom hissesi bu gun 200 bin TL ama geliri 14000 TL aylık normalde . borcu olmasa herkese adil hisseli tapulu şekilde dagitilsa 500 bin lotu olan biri 14000 TL kira alır.deli para ya .nottt (euro 7.10 hesaplanmıştır birde satış olayında toplam alan 67000 M2 dir yani otopark yeşil alan asansörden elbette satış anında net alana ilave ile satılır yani 8. Kattaki kişi otoparktan yeşil alandan hakkını alır yani burası 67000 M2 üzerinden satılır bence aksi bir durumda hiç kimse yeşil alan bırakmaz otoparktan oradan buradan çalar.çoğu yer bürüt m2 olarak satılır bürüt m2 nedir aldığın mülkiyetin artıları yani asansör merdiven yeşil alan otopark tan senin yapına düşen pay.sen tapuda dairenin 150 M2 görürsun ama oturduğun yer 130 M2 dir.20 M2 nerde kiler otopark yeşil alan asansör merdiven boşlukları falan filandir. satılacak olan kat mülkiyet her neyse yani isteyen internetten bürüt M2 ne demek yazsın anlar.benim yukarida yaptığım hesap 22500 net kiralanabilir alandan kira geliri hesabı yapmişimdir) ytd değildir kendi fikirlerimdir

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : babasultan_1234; 10-10-2018 saat: 01:54.

4. Selamlar AneltZede Dostlar,

Bende Sayın Mercimek'in belirtmiş olduğu davaya müdahil olma dilekçemi ve eklerini hazırladım en kısa zamanda nöbetçi mahkemeye sunacağım.

Adamlar da utanma arlanma yok, arayıp bilgi aldıkça sanki mağdur onlar biz suçluyuz gibi tavırları var ya o an iyiki göz göze değilim diyorum.

İnşallah Yüce Türk Adaleti gereğini yapacaktır. Keşke Anet Grup'a Kayyum atansa, adam gibi yönetilse.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

5. bir gün kalkınma bankası gibi uçarsa şaşmam .millet salak rıdvan uyanık cem uyanık cem birde alacak olanlara niye alıyorsunuz falan filan biz geçen yıl 2.50 razuıydık ama bu sene bina ve marka degerini iyice kavradık başkan sayesinde yusuf başkan bizi aydınlatdı .anelte düşen ksmı 65 milyon avro hisse başı 1.40 sent avro harbiden de oyleymiş adam burdan ne vergi kaçırmış be tüyü bitmemiş yetim hakkı ytd

6. Ben de müdahil olacağım.

Selamlar herkese.Ben de bugüne kadar sabrettim ama nafile olduğunu gördüm.Ben de dilekçemi hazırladım müdahil olacağım İst andl 7 adliyede açılan davaya...Bir insanda haysiyet şeref olmazsa ahlak zaten olmaz.SPK ve CİMR dahil her yere yazdım zaten.Bu firmanın yönetim kadrosunu ve tüm çalışanlarını, aile bireyleri dahil yerlerde surunduklerini Allah bizlere görmeyi nasip etsin İnşallah

7.  Alıntı Originally Posted by gstone32 Yazıyı Oku
    Selamlar herkese.Ben de bugüne kadar sabrettim ama nafile olduğunu gördüm.Ben de dilekçemi hazırladım müdahil olacağım İst andl 7 adliyede açılan davaya...Bir insanda haysiyet şeref olmazsa ahlak zaten olmaz.SPK ve CİMR dahil her yere yazdım zaten.Bu firmanın yönetim kadrosunu ve tüm çalışanlarını, aile bireyleri dahil yerlerde surunduklerini Allah bizlere görmeyi nasip etsin İnşallah
    Amin arkadaş

8. yazdıklarım çok dogru genel kurula katılmamanız bile onlar için koz ama spk yazdıgı ceza bütün kozları elinize verdi.ytd

Sayfa 37/309 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •