Sayfa 374/1252 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    2013 doların şaha kalktığı tarih tam o tarihte işe atılmanız ve 10 günden fazla tl tutmamanız şans zeka öngörü gibi özelliklerin hepsinin sizde toplandığını gösteriyor ne mutlu size bize de şans dileyin lütfen
    2013'te işe başlamam benim şansım değil şanssızlığımdı. Keşke 2005'te başlasaydım da daha çok dolar alabilseydim. O öngörüyü de 2002 yılında bir Kasım gününde 10'lu yaşlardayken edindim. İşaretler gayet açıktı ama...

anlayana.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    2013'te işe başlamam benim şansım değil şanssızlığımdı. Keşke 2005'te başlasaydım da daha çok dolar alabilseydim. O öngörüyü de 2002 yılında bir Kasım gününde 10'lu yaşlardayken edindim. İşaretler gayet açıktı ama...

anlayana.
    doğru 10 yaşında ben voltranı izlerdim kuşak farkı var tabi sizi tebrik ediyorum

3.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    paramız erimeye devam ediyor.geçen senenin aynı sezonuna göre tayland da bariz bir türk azalması var.sudan ucuz olan bangkok artık biza paris oldu

2016 yazında 40 bahta aldığım keng man goon meyvesinin 3.3 tl olduğu dönemdi.şuan aynı meyveyi 6.15 tl te yiyorum.neredeyse yüzde 50 kayıp var 2 yılda.valla benim korkum kamboçya gibi bir ülkeye dönmemizdir.
    Sn ozyken yurtdışı 80 lerde 90 larda da hayaldi. Sonradan bu ucuz bilet , 2002 2013 tl nin aşırı değerlenmesi vs.yurtdisina turuzmi epey bi artırdı.hatta öyle dönemler oldu millet bayramlarda daha ucuz diye yurttaslarina çıkmaya başladı.kisi başı 199 eurdan başlayanlara...hatta bizim bir iki komsuda gormemisligin kurbani olmuslardi italyada heykelleri gorumce ayy bayt diyerek yuzlerini kapatmislar ))keser döner sap döner misali yine pahalilanmaya başladı.tek sorunumuz yurtdisina gidememek olsun )

4. Bugüne kadar 17 ülke gezdim yaşam standardı olarak düşük bir ulkeyiz ...ama doğal güzellik olarak en ön siralarda geliriz dünyada ..Karadeniz'in Ege'nin Akdeniz'in birçok bölgesini gezdikten sonra verdiğim karar bu...ingiltereye Avusturya Fransa'ya git ya hep yağmur yağar ya aşırı sıcak olur
    .4 mevsim bir arada bir ülke burası ..sıcak istersem deniz için Ege Akdeniz serinlik istersem Karadeniz ve yaylaları ..hatta aynı şehirde hem sıcak hem serinlik .misal Antalya da sıcakta denize girerim serinlik istersem saklikentine çıkarım ...alternatif çok ülkede .

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Dogrudur ..Ben iş hayatimdada kendi özel hayatimdada olduğu kadar nakit çalışan biriyim o bakımdan bana uygun degil...arkadaşın geçenlerde kredi kartını kopyaladilar 3500 TL çektiler ...birkac ay önce yeni cipli kimlik kartlarının sahtesini yapanları okudum internette...bunu yapabiliyorlarsa sanırım cipli kredi kartinida kopyalayabilirler belki kullananlar önlemini aliyordur sanırım kullanmadığım için bilgim olmayan konular ..iyi aksamlar
    Geçen ay benim kredi kartı da kopyaladı.. Arkadaş gidip bulunmadığım bir yerde BİM alışverişi yapmış.. Şans eseri girdim cep uygulamasına.. Bi baktım BİM alışverişi.. Bilmemne şubesi diyor.. Ben o gün bim e gitmediğim gibi o şube ile alakam yok.. Muhtemelen yoklama çektiler.. Farketmese idim muhtemelen geçirmeye başlıcaklardı.. İptal ettirdim hemen.. O harcama da iptal oldu.. Dikkat etmek lazım..

Yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    doğru 10 yaşında ben voltranı izlerdim kuşak farkı var tabi sizi tebrik ediyorum
    Ben Heman ile başlamıştım bahri.

https://www.youtube.com/watch?v=d29XsSJNIOI
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Kendini kontrol edebiliyorsan kredi kartı çok iyi birşey bence

Not: Hocam arada enter tuşunu kullansan ne güzel olur..Çok zorlanıyorum senin yazıları okurken
    Bende 4 degisik bankanin kredi karti var.
    Ben harcayacagimdan fazlasini harcamiyorum kredi kartlarim var diye.
    Ama degisik kartlar ile guzel akaryakit kampanyalari yakaliyorum, mesela su an BP ve Worldkart kampanyasi var.
    4 defa 125 TL lik akaryakit alana 30 TL mis gibi.
    Senede 10 sefer yapabiliyorum bunu.
    Hem ortalama 35 gun sonra oduyorum aldiklarimi buradan da biraz faiz kazancim oluyor.
    Kartin birisi ile mil biriktiriyorum.
    Bir digeri ile Lounge'a giriyorum.
    Bir baskasi MTV ye 3 taksit yapiyor.
    Bunun gibi iste.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bende 4 degisik bankanin kredi karti var.
    Ben harcayacagimdan fazlasini harcamiyorum kredi kartlarim var diye.
    Ama degisik kartlar ile guzel akaryakit kampanyalari yakaliyorum, mesela su an BP ve Worldkart kampanyasi var.
    4 defa 125 TL lik akaryakit alana 30 TL mis gibi.
    Senede 10 sefer yapabiliyorum bunu.
    Hem ortalama 35 gun sonra oduyorum aldiklarimi buradan da biraz faiz kazancim oluyor.
    Kartin birisi ile mil biriktiriyorum.
    Bir digeri ile Lounge'a giriyorum.
    Bir baskasi MTV ye 3 taksit yapiyor.
    Bunun gibi iste.
    Syg,
    Banka kampanyalarının bu aykilerine dikkat ettiyseniz kısmışlar bayaa. Bankamatik kartı kampanyalarında özellikle. Garanti ilk 6 ay 350 tl harcamaya 10 puan verirken 500 e 10 verecek artık. İş bankası mobilden temassız ödemede 30 a 5 puan verirdi şimdi 5 defa 50 tl harcamaya 25 veriyor. Bankaların maliyetlerinin artması kampanyalarda hissediliyor. Yalnız bilançolarda hep kar artışı var. Midemi bulandıran asıl kısmı bu.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 374/1252 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •