Sayfa 375/615 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
Arama sonucu : 4918 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Viop LXVI

bende hala olanlar karşısında şaşıranlara şaşıyorum..

şaşırdım..

gidiyorum..

bu olaylar.. mitçilerin bilgilerinin sızmasına kadar gider. adamlar paralel yapı kurmuş ( bu çete )

izrayilin abd nin elinde olmaması mümkün mü ?

iranda israil nokta atışları nasıl yapıyor sanıyorsunuz

2. sonuç olarak erken değil derhal seçim,...bu ne yaw, altımdaki koltuğa baktım gerçekten oturuyormuyum diye,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Sahte diploma' soruşturmasında 37 kişi tutuklandı

Kimi kandırıyorsunuz adam yeğeninin oğlunun karısının diplomasını iptalmı edecek içinden seçecek garibanları (kendini uyanık sanan ********ler) sonrada temizledik hehe yedik bizde
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sonuç olarak erken değil derhal seçim olmalıdır,...bu ne yaw, altımdaki koltuğa baktım gerçekten oturuyormuyum diye,...
    Ona sıra geldiğinde, kıçımız kırılmaz inşallah

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Meram belediyesinin garantör olduğu projede o kadar satılmış ki telafi için belediyenin bütçesi yetmez. Mecburen bu yolu bulmuşlar. Orada söz konusu olan daire sayısı sadece şikayet eden dava açanlar bir de orayı unutanlar var. Aşağı yukarı 2 milyarlık bir vaka bu. Gerçek hukukta bunların bir şekilde ödenecek
    Vatandaşlık işlerini de düşünsene. Ne 250 nin doları, üç kuruşa ne idüğü belirsizleri vatandaş yapmışlardır. Miraslara konmuşlardır, para tırtıklamışlardır hesaplardan… ama bunlar hep “ Kabataş ta bacımın üzerine işediler “mevzusundan sonra tam hakimiyete geçtiler. Her şey sidikle başladı. Ulen ismet Berkan bir yerlerde yazıyordur herhalde. Görüntüleri gördüm de gördüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ona sıra geldiğinde, kıçımız kırılmaz inşallah
    kısmet artık,...dötün diğer adı da kısmet malum,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7. şöyle bir senaryo yaşansa hiç şaşırmam,

bu tipler, "sahte diploma mağdurları" adı altında bir platform kurup ana akım medyada ücreti mukabilinde her akşam mağduriyet hikayelerini millete yedirmeye çalışırlar. hatta daha da ileri gidip maltepe'de miting falan düzenlerler. sonunda bir chp vekili bunlara destek çıkıp af talebini mecliste dillendirir. seçim zamanı da akp bunların oylarına yönelik bir seçim anketi yapar ve olumlu gelecek neticelere göre seçime çok yakın bir zamanda bir af ile bu kişileri affeder ve seçimde de bu kişilerin oylarını alıp yeniden iktidar olur.

Ekşiden alıntı yaptım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

- Şöyle bir şekil çizdim göz kararıyla ama gözlerim şaşı: https://invst.ly/1bpr10
    - Kendime masallar, masallar dünyası!
    - Ne yapıp etmiş flamaya benzetmiş!
    - Haplarını aksatıyorsun değil mi TEK?

Sayfa 375/615 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •