Dostum bu şekilde bık diye yapıyor olabilirler. Zira önünde borçsuz bir bölünme var. Sabredelim bakalım ben 20 den aşağı salacağını sanmıyorum. Ytd. Dikkat ettim yine gıdalar eksideHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bu şekilde bık diye yapıyor olabilirler. Zira önünde borçsuz bir bölünme var. Sabredelim bakalım ben 20 den aşağı salacağını sanmıyorum. Ytd. Dikkat ettim yine gıdalar eksideHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin tavan veya tavan olması için beklentiler nelerdir aceba acemiyim osebepten soruyorum
CPH2043 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine tabana yazanların mallarını topladılar
Buraları destek yaptık gibi 22 aşagısı olmuyor maşallah
Baskı olmada kağıt gidicem diyor resmen umarım 28 i bu hafta devirip önümüze bakarız
https://www.kap.org.tr/Bildirim/882257
Kapta tam olarak ne revize edilmiş anlayanlar açıklayabilir mi teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Investing resmen çoluk çocuk yerine dönmüş. Panayır yeri gibi algıcılar panik yapanlar. Şuan tabandaki malın 200bini en az orda ki insanların gerçekten üzülüyor insan. Bu kadar amatör olunmaz
Ondan burda bilgili kişilere sordum invest te ya algici insanlar var ya da panikleyen kişiler var hissede acayip oynamalar oluyor bende şahsıma aceba hisse doygunluga mı erişti (ytd) diye düşündüm sizlere sordum burası baya doğru bilgi paylaşımı yapıyor teşekkür ederim herkese düzgün bir forum CPH2043 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabana satış giriyor enayiler ulan sonunda sattıracaklar banada sinirlerim tepemde
Yer İmleri