Şu an görünen aşağı salınması için ufak lotlar ile düşürme çabası zaten destek vermiyor yeterki düşsün..[emoji4]
Şu an görünen aşağı salınması için ufak lotlar ile düşürme çabası zaten destek vermiyor yeterki düşsün..[emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Yıllardır birçok kişinin ahını aldığı için kimseye yar olmuyor. Benim bir arkadaşım tam 10 yıldır bekliyor ben son iki yıla kadar zaman, zaman alıp satardım, 2 yıl önce 6.81 'den almaya başladım her düşüşü alım fırsatı diye aldıkça aldım en son 5 ay önce 5.35 'den aldım durum ortada bugünkü kapanış 4.66 ben, 2 yıldan beri aldığım fiyatı bir türlü görmedim. bu saatten sonra hedefime ulaşmadan kimse elimden alamaz,![]()
yaw biraz ov uv düşünmek lazim. insanlar 10 senedir tutuyormuş ben daha yeni düştüm buraya😎😄 benim mantıgım temel degerlendirme uzerinden asiri iskontolu sirket ortagi oluyorum. alabilecegimin 10 da birini aldim. zaten bu tahta o kadar sig ki dikkat cekmeden almak cok zor😎 tek tek lot sayiyordur. buralar ve daha da dusmesi benim isime geliyor. bu hissede fiyat degil lot sayisi onemli. kv ciler icin sinir bozar
son günlerin rekorunu kırıyor 1 saat oldu ve sadece 4.66 tl,den 1 adet işlem görmüş ..
yatırımcı artık defterden silmiş bucım,i eserinle iftar etmen lazım İ.T ..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
🤣😄🤣🤣😂 kendi hür irademle düştüm...düşmeye devam edecegim. piyasadaki halka acik kismin guncel lot fiyatindan toplam degeri nedir? hesaplayin ve orta karar bir zenginin bile bu hisseleri toplayip toplayamayacagina siz karar verin. %5 azlik i bulursa mesela neler olur onu da dusunelim.
Tahtaya alış yazan yok anladık. Satış yazanlar papazın bırakılmayacağını haber mi aldılar
Yer İmleri