Originally Posted by
Levo
Sayın Uzun burun; öncelikle Hisse Net Forumda yer alan arkadaşlarım adına size en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Siz nasıl yüce nasıl iyiliksever Ky dostu bir insansınız ki bizlerin para kazanması için çırpınıyorsunuz ve benim gibi salak Ky'ler bir de size laf söylüyoruz. Ama gördüğüm kadarı ile siz çok kararlısınız ve bize mutlaka para kazandıracaksınız! Tüm olumsuz karşı söylemlere rağmen tüm bilginizi bizimle paylaşıp para kazanmamız için çırpınıyorsunuz. Ben önce sizi anlayamamışım ama şimdi anlıyorum. Size Yüce Allah bize vermediği öyle yetenekler vermiş ki siz bir hissenin hangi gün, hangi saat kaç liraya gelebileceğini biliyorsunuz ve tahminim o kadar çok para kazanmışsınızdır ki (MİLYARLARCA DOLAR) artık para kazanmaktan zevk almadığınız için biz Salak KY'lere para kazandırmak için çırpınıyorsunuz. Önünüzde saygıyla eğiliyor, biz KY'ler için yaptıklarınıza minnettar olduğumuzu bildiriyorum. Kesinlikle Yatırım tavsiyesi içermez kendime hayrım olmadığı gibi bize yardımcı olmak isteyenleri de anlayamamış biriyim.
Yer İmleri