Sayfa 377/398 İlkİlk ... 277327367375376377378379387 ... SonSon
Arama sonucu : 3178 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1. Olmaz olsun gerçekten nasıl bir düşüş sahipsiz... Bu kağıdın da olayı ucuz olması işte ama sıkıntı şu sürekli ucuz [emoji1] patron yani alımlar yapacak Alex kardeş kendisi dedi inanmayalim mi diyorsun

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gerci Kardemire bakıyorsun petkime bakıyorsun sahol e bakıyorsun kendi sektorlerine kıyasla ne derece ucuz olduklari ortada o yüzden buna gelene kadar neler var ytd...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Geçmiş olsun
    Dolandırıcılık merkezine hoşgeldiniz
    Çok ucuz çok karlı temettücüüüüü fırıldak cenderesine hoşgeldiniz
    Patron ve aracı kurumların üçkağıt pazarlamasına hoşgeldiniz
    İki tane daha ne idiğü belli olmayan yumurtlamış tabelayı şimdilik tutuyor
    Yatırımcısını böyle tv dergi şovları ile öpen başka bir şirket yokkkkk yinede hoşgeldiniz

4.  Alıntı Originally Posted by Alex13 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun
    Dolandırıcılık merkezine hoşgeldiniz
    Çok ucuz çok karlı temettücüüüüü fırıldak cenderesine hoşgeldiniz
    Patron ve aracı kurumların üçkağıt pazarlamasına hoşgeldiniz
    İki tane daha ne idiğü belli olmayan yumurtlamış tabelayı şimdilik tutuyor
    Yatırımcısını böyle tv dergi şovları ile öpen başka bir şirket yokkkkk yinede hoşgeldiniz
    Siz hisselerinizin tamamını satmamış mıydınız?

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by San43 Yazıyı Oku
    Siz hisselerinizin tamamını satmamış mıydınız?
    Satanlar bir daha yazmasın diye bir şey yok biliyorsunuz değilmi
    Yoksa sizide mi dolandırdırdı bu çok karlı çok ucuz temettücü palavracıları…
    Yazdıklarım rahatsız ediyorsa engelleyin
    Şirket patronu ve onu şovlara çıkarıp palavra attıranları sorgulayın
    Bugünki 7.70 neresi kardeş düşün bakalım
    9.40 lardan geri alım yapan destek çıkıyorum ayağına tuzak kuran üçkağıt kafayı sorgulayın…

6.  Alıntı Originally Posted by Alex13 Yazıyı Oku
    Satanlar bir daha yazmasın diye bir şey yok biliyorsunuz değilmi
    Yoksa sizide mi dolandırdırdı bu çok karlı çok ucuz temettücü palavracıları…
    Yazdıklarım rahatsız ediyorsa engelleyin
    Şirket patronu ve onu şovlara çıkarıp palavra attıranları sorgulayın
    Bugünki 7.70 neresi kardeş düşün bakalım
    9.40 lardan geri alım yapan destek çıkıyorum ayağına tuzak kuran üçkağıt kafayı sorgulayın…
    Neler tam olarak yalan biraz açar mısınız? Şirketin bütçe rakamlarında mı yanlışlık var? Kap a giden geri alım rakamları mı yalan? Şirketin hisse fiyatı düşük ama bunun sebebi spek değil de niye yönetim? Bütçe rakamları ortada çünkü.

7. Üçkağıt şurda san43 bey
    Şirketin içeriği ile alıp veremediğimiz yok.
    şirket sahibi çok ince yollardan borsa simsarlığı yapıp dergilere ve tvlere çıkıp vaatler vererek hatta 9 küsürlardan geri alım kararı verip sahte güven aşılayarak hisseleri taşıttırmanın yolunu açmıştır……bu şirket ihlas yada metro değilki ben patronunun dediğine inanıp mal alayım yada tutayım….geçen senelerin konuşmalarına bak dediği hiçbirşey çıkmamıştır… hatta çok ucuz böyle fk mı olur diye tiye bile almıştır.. başka bombası gedikten başka hiçbir kurum malı taşıdığını söylememiştir… bu kurumun vasıtası ile cemaate vaatleri sıralamıştır.. gedik denen kurum bu programdan sonra 1 milyon 200 bin civarında mal satmıştır… nasıl film ama!!!!!!
    Ayrıca datag ve despec birleşecek arkadaşlarımız
    Çalışmalara başlyacak bile demiştir….
    2022 satınalma yılı olacak demiştir….
    Bir tahtada spek denen zat patrondan habersiz bir halt edemez……………. Yada spek bizzat kendisi olabilir..
    Ucuz kaldığını söylediği kağıdın 9 küsürlarda geri alım yapıyorsan 7 lere düşünce niye almıyorsun
    Demekki tuzak kurdun….
    Patron hep soru işareti
    Yazık böyle güzide şirketi ucuz yollarla ismini kirletti.. heryerde bela ve küfür ediyorlar…
    HİÇBİR YERE ÇIKMASA ALGI OLUŞTURMASA ŞUNU YAPICAZ BUNU YAPICAZ DEMESE dersinki şirket d/d f/k sı sektörün altında kalmıştır bana göre ucuz vebalini kendin alırsın…
    Bilmem anlatabildimmi
    Güvenim sıfırlandığı için 2 yılımı boşa heba edip vedalaştım ama bende dolandırılmış gibi his kaldı..
    Vaatlerle kazık attı…

8. Kimseye malını sat demedim alacak kişilerin bu hissenin ne mal olduğunu görmesini istedim
    Öyle parlattılarki sanki bundan başka hisse temettü veren fk dd düşük yok…
    Hep uçacak kaçacak algısı ile kitlediler milleti

Sayfa 377/398 İlkİlk ... 277327367375376377378379387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •