Sattim 5.05 5dk sonra 2 katini 5.13 aldim [emoji22] dgzte yapamiyorum
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattim 5.05 5dk sonra 2 katini 5.13 aldim [emoji22] dgzte yapamiyorum
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şirketin yatırımcı ilişkilerini arayan ve ulaşabilen var mı.
Arıyorum tel. çalmıyor bile.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cahilliğimi maruz görün de birşey soracaktım. Diyelim Ben 5.10dan 1000 lot aldım. Bu çağrı fiyatı ne demek oluyor? Ben bir yere mı başvuruyorum bunun için günü gelince, ya da gelmeden önce? Ya da günü ne zaman ?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basitçe anlatayım şirket sahipliği değiştiği için şirketi yeni alan kişi diğer küçük ortaklara pay alım teklifi vermek durumunda kalıyor.
Bu teklif için taban fiyat 5,45 idi usd kuruna göre.
Çağrı fiyatı ve zamanı açıklansın zaten fiyat, o açıklanan fiyatın üzerine gelir %100
Borsada satar geçersin. Heee elinde çok yüklü mal vardır borsada vermesi sıkıntılı olur o zaman çağrı için aracı kurumuna başvurup form doldurup imzalayıp verirsin şirket paranı hesaba yollar
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
yatırım fonları da satıyor.. ne güzel...![]()
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Çok teşekkür ederim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.45 ten bütün piyasadakini alsa 27 milyon para harcaması lazım. Ne acelem var ki daha düşükten alayım diyor sanırım. Çağrı ve temettünün ne zaman olacağını biz bilmiyoruz onlar az çok biliyor. Buna göre burada tutuyorlar alabildiği kadarını sabırsız başka kağıtlarda kar fırsatı görenleri alacak. Ama böyle bir ortamda bundan daha garanti hisse de göremiyorum. YTD
Speğin de canı sıkıldı...trade yapmaya çalışıyor arada bir..ileri geri yapa yapa yalama oldu 5.10-5.15 arası kademeler...
Yer İmleri