yasaksakladinsa girmeyeyim bidaha
bende turgg ve eczyt vardi...birini sattik eczyt kaldi...imari bende bekliyorum...bu sefer cikar insallahda hepimiz kazaniriz...bi ara 79 dan almaya niyetlendim ama vazgectim![]()
eczyt da yazan cizen yok...bi burasi aktif...insallah haftaya cumaya kadar iyi bi haber gelir...
gazmanbaba bi ara sendede eczyt vardi duruyormu hala?
2008 model kağıtlar mevcut [emoji16] eczacı hastalıktır. Sana şöyle anlatayım ilaç kademesinde 5 milyon yatırım kademesinde 50 bin intema kademesinde 20bin den aşağı mal olmayan zamanlardan kalmayız. Eski portföy ağırlığı bende kalmadı bu sene ciddi oranda azalttım özellikle de pandemi başladığı zaman ters hareket yapıp portföy korumasında destek olduktan sonra.
Twitter yıkılıyor millet birbirine pazarlamacı diyip duruyor. Eğer bu imar işi biraz daha uzarsa onlarda kalmaz basar gider hepsi yine biz bize kalırız.
Maroton koşmak herkese gore değil.
Millet sanıyor ki imar çıksa bile şu ortamda hemen arazi satılacak veya proje üretilecek.
Işın o kısmı biraz daha zaman alır içinden geçtiğimiz ekonomik darboğaz aşıldığı zaman talep olur daha öncesin de zor.
Bizim için olmassa olmaz imar yeterki planlar ilçeden çıksın aşkı süreci başlasın ondan sonra beklemek daha kolay varsın 2 3 sene daha sursun illa bir müşterisi çıkar satılır.
Umarım bu toplantıda imar komisyon raporu meclis tarafından kabul edilir ve aski işlemleri başlar.
Yer İmleri