Sayfa 38/205 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 297 - 304 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    eee 4.81 gordu bilemedin
    olsun dostum ben böle yanılmalara her zaman varım )) yeter ki böle yanıltsın bizim rusçuk ayanı )))

2. welcome to denizbank ,,, ya arkadaş vallahi bu kadar saçma bi hisse yok ,, 4,48 görmüş şimdi gördüm,, neden düşüyo ??? bilemedim ,,, düşücen bari dün düş endex i bellediler bu kadar düşmedi ,,, spk abicim abiler görmüyonuz mu yaa

neyse ,,,

ytd

3. burdan yeniden alsakmı 5 ustu gorurmu aceba
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

4. gormezmis demekki az kalsın 4.49-50 deki 50 000 lik lotlara kanıpta alıyordum ucuz yırttık

5.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    gormezmis demekki az kalsın 4.49-50 deki 50 000 lik lotlara kanıpta alıyordum ucuz yırttık
    dostum umarım 5 olur ama bu el papaz yemicek gibi bziim .))) ama deniz bu belli de olmaz ,,, deniz gayrimenkul az önce devre kesti %8 yukarı attı ,,, bizimki de atsa ne tatlı olur beaa

6. dzgyo nun %10 yukselirken bunun dusmesi ilginc borsa da yukseliyor 4.56 ustune atarsa birseyler olabilir izlmedeyim ordan almak daha mantıklı direnc orası

7.  Alıntı Originally Posted by mozhetbyt Yazıyı Oku
    dostum umarım 5 olur ama bu el papaz yemicek gibi bziim .))) ama deniz bu belli de olmaz ,,, deniz gayrimenkul az önce devre kesti %8 yukarı attı ,,, bizimki de atsa ne tatlı olur beaa
    bugun dzgyo da spek onu yukseltip bunu dusurdu yukarı atacagını hic sanmıyorum baskı altında tutuyor 4.56 ustunde kalsaydı destek ustunde kalmıs olacaktı ordan 5 ustu hedefli almayı dusunurdum demin alcaktım ama birden 100 000 lotu silince almadım

8. Bugunku alıs satıs takaslarını ekleyebilecek arkadas varmıdır .Bakalım Investaz ,Gedik ,Deniz ve İş yatırım ne yapmaktalar.ytd

Sayfa 38/205 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •