Anlaşılan, bizim hükümet hala suudilerden milyar dolarları koparamadı.
trump geçtiğimiz aylarda bi 100 milyar dolarlık silah anlaşması koparmıştı.(300 yazmıştım ama bi yerdede 100 okudum, artık hangisi doğruysa)
Bizim hükümet, yarın, kaşıkçı olayının detaylarını verecekmiş.
Eğer direk suud devlet yönetimini, yani prens ve-veya kralı suçlarsa, zırnık sent koparamamış, üstüne tuzlu suyla nasihat yemiş demektir.
Eğer suud yönetim ailesi prens ve kralı suçlamazda alt tabakadan birileri ile olayı kaparsa, parayı koparmış demektir.
Bu aralara milyarlarca dolarlık bi anlaşma olursa suudlarla, kopardığı para bu demektir. Eğer bi anlaşma açıklamazsa, o zaman kopardığı paralar nerde araştırmamız gerekir...
Şu ihtimalde var.
gazeteci denen abd uşağı kafa kesici hayvanı, gerçektende alt kesimden biri karar vererek öldürmüş, suud yönetimi olan prens in haberide yoktur.?
Valla son 1 haftada okuduklarım ve dinlediklerime göre, böyle bir ihtimal yok. Milyonda bir bile yok. Adamı prens salman denen katliamcı sömürgeci zorbanın öldürttüğü kesin.
Ya onla ilgili delili bizim hükümet bulamadıysa.
fark edermi.?
Geçen yıllarda hangi delili bulduda, onbinlerce kişiyi hapse attılar. hükümet o konularda çok cesur. hele karşısında gücü yetebileceği biri varsa, temelsiz yükleniyor hemde canını alana kadar. suud u zayıf yakalamış, delil melil hükümete işlemez, söyleyeceğini söyler...
yarın, bizim eski yırtık ayakkabı ile gezen, kaçak yapılmış evde oturan bakliyatçı imam, bugünki ultra zengin dünya liderimiz ne yapacak göreceğiz.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri