YKB yoğun mal alıp satan bir kurum değil, bence sıkılan veya paraya ihtiyacı olan bir yatırımcının satışı olsa gerek, dikkat ettinizmi yine tacirler Deniz şeker sahne almışlar, hiç kaçırmıyorlar beleşe aldılar yine 20-25 bin lot
YKB yoğun mal alıp satan bir kurum değil, bence sıkılan veya paraya ihtiyacı olan bir yatırımcının satışı olsa gerek, dikkat ettinizmi yine tacirler Deniz şeker sahne almışlar, hiç kaçırmıyorlar beleşe aldılar yine 20-25 bin lot
Hareketi başlatacak olanlarda bunlar olacak
ilk ceyrekten sonra yolu belli olacak. Bugunku islemlerde simdilik bir problem gözükmüyor. Güzel bir karla yola devam edecegimizi düşünüyorum. Hissemiz cok sığ 10-15bin lot satildiginda devre kesici girebiliyor. Bugun ku derinligi görünce bende biraz daha aldim. Tüm ortaklarima bol kazanclar olsun ins
Kar oayı miktarı artmıs dıye duydum gnl kurulda. .ytd
Genel kurula katılan bir abi den duydum...salı sabahı kap a duser....5 milyona cıkmıs temettu tutarı.. Ytd
Şirketin 2016 yılı karından vergi ve yasal karşılıklar ayrıldıktan sonra kalan kardan;
1- Brüt 5.000.000,00TL tutarındaki karın birinci temettü olarak dağıtılmasını, bu tutarın yarısının 12.05.2017 tarihinde, kalan yarısının da 31.08.2017 tarihinde pay sahiplerine dağıtılmasını,
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu tabloya göre kar dağıtım henüz güncellenmemiş
Yer İmleri