Sayfa 380/781 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 6244 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Yatırım tavsiye değil kendi fikrimi yazıyorum. Herkes kendi aklını kullansın lütfen.
     Alıntı Originally Posted by Borsaci53 Yazıyı Oku
    Daha önce yazdığım gibi yukarda takip edilir .. birkaç kez al sat yaptım kar getirmek için sonrada aynısını yerine koyup devam ediyorum. Ben daha burdayım hiç gitme niyetim yok daha. Bilanço açıklanmadan kesinlikle ben gitmiyorum . Benim şahsi fikrim düşüncem o da duruma ve rakama göre . Belki bilanço sonra dünya piyasa duruma göre yolun sonu görülür yada az kalıp veda ederim. Hem thy ve tav için geçerli dediklerimiz. Eski yazılara takip edilir çok kez yazdım bekliyorum daha yolumuz var diye.

RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    hocam bu hisse %500 artmış durumda...yeni alacaklar için ne gibi bir potansiyel var...sizce bu hisseyi 50 tl den alıp 100 tl olacak diye almak mantıklı mı...hikaye var mı bilanço iyi gelecekten başka...bir sürü dipte hisse var %100 potansiyeli olan...bir mal alırken kazanılır alırken risk sıfır olmalı...umarım kazanırsınız...50 tl baz alırsak 5 tl yukarı 15 tl aşağı potansiyel benim için thyao beklentisi...siz tam tersi dersinizi yola devam edersiniz...yatırım tavsiyesi asla değildir...
    Hocam hissenin PD/DD hala 0,72. Karlılık böyle devam ederse en az 2 olması lazım. Bu kağıt 15 lirada iken gerçek değerinden çok çok aşağıda işlem görüyordu. Zaten herkesin beklentisi 3. çeyrek karının rekor kırması. Yol haritasına göre 3.çeyrek açıklandığında 80’lerde olması muhtemeldir. YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    hocam bu hisse %500 artmış durumda...yeni alacaklar için ne gibi bir potansiyel var...sizce bu hisseyi 50 tl den alıp 100 tl olacak diye almak mantıklı mı...hikaye var mı bilanço iyi gelecekten başka...bir sürü dipte hisse var %100 potansiyeli olan...bir mal alırken kazanılır alırken risk sıfır olmalı...umarım kazanırsınız...50 tl baz alırsak 5 tl yukarı 15 tl aşağı potansiyel benim için thyao beklentisi...siz tam tersi dersinizi yola devam edersiniz...yatırım tavsiyesi asla değildir...
    Kimseye al demem, sadece yanlış analiz yapıyorsun ve çok iddialı yazıyorsun, ayrıca yazım kurallarına uyalım
    Who, baby, Who Will Save The World?

4.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Hocam hissenin PD/DD hala 0,72. Karlılık böyle devam ederse en az 2 olması lazım. Bu kağıt 15 lirada iken gerçek değerinden çok çok aşağıda işlem görüyordu. Zaten herkesin beklentisi 3. çeyrek karının rekor kırması. Yol haritasına göre 3.çeyrek açıklandığında 80’lerde olması muhtemeldir. YTD.
    teorik olarak olmaz demiyorum bu risk alınmaz diyorum..ben hisse pahalı diye düzeltme olur demiyorum ki..eregl örneği var hisse ucuz ama düzeltme yapıyor..hisseler düzeltmeyi sadece pahalı olunca yapmaz beklenti bitince hikaye olmayıncada yapar...eregl teorik fiyatı çok yukarıda ama düzeltme yapıyor....ytd

5. Bu arada slm olsun @666.
    Hiç unutmadım.

6.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    teorik olarak olmaz demiyorum bu risk alınmaz diyorum..ben hisse pahalı diye düzeltme olur demiyorum ki..eregl örneği var hisse ucuz ama düzeltme yapıyor..hisseler düzeltmeyi sadece pahalı olunca yapmaz beklenti bitince hikaye olmayıncada yapar...eregl teorik fiyatı çok yukarıda ama düzeltme yapıyor....ytd
    Ereğli 3 ve 4. çeyrek karlarının düşme beklentisini düşerek fiyatlıyor. Sebebi bu olabilir.

7. DJ Airlines (DJUSAR) +3,67%

8. Üstadımızın sözüdür: Bir hisse 2 lira iken pahalı 10 lira iken ucuz olabilir.

Önemli olan hissenin nereden nereye geldiği değil prospektif çarpanlarının ne olduğudur.

Sayfa 380/781 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •