Sayfa 381/1023 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Ben ucundan gösterecekler diye düşünüyorum uyarı mahiyetinde yoksa şu durumda böyle bir şeyi diplomatik kanallarla çözmeye çalışmak istememiz zaten karşı taraf ile ilişkileri koparmak istediğimiz anlamına gelir ki umarım değildir.
    liste hazırladıysalar demek ki son dışişleri bakanları görüşmesinden bir sonuç alınamadı..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Bu yaptırımları önceden haber almışlar bence hatta komple ambargo hazırlığı yapılıyor heralde...
    1970lere hoşgeldiniz.
    31 Temmuz'dan sonra SGK ithal ilaç ödemelerini yapmayacak
    Ülkemizde muadili bulunan ilaçları devletin ödemeden çıkaracağını söyleyen ve bunun oldukça güzel bir uygulama olduğundan bahseden Şahin, "Önümüzdeki 31 Temmuzda da tekrar yeni bir uygulama başlıyor. Ülkemizde üretilip muadili olan ilaçları devlet 31 Temmuzdan sonra ödemeden çıkarmayı planlıyor. 31 Temmuzdan sonra bu ithal kalemlerin SGK tarafından ödenmemesi planlanıyor. Burada aslında yapılan doğru bir uygulama. Ancak halkımızın haberi olmadığı için önümüzdeki süreçte bazı sıkıntılar yaşanabilir gibi duruyor" sözerini kullandı.
    Ytd

3. 5 yaşındaki çocuğa bile "Dediğimi yapmazsan ağzına s.çarım senin" denmez
    Çocuk yapacaksa bile yapmaz...
    Konu kopmuş yada muhatabınızı uluslararası alanda madara etmek isteniyorsa tehdit dili kullanılır...
    Tabirimi ne olur mazur görün:"Tike tike/eze eze dediğimi yapacaksın çünkü ben senden o kadar güçlüyüm" demektir tehdit dili...
    (Tekrar özür diliyorum..)
    Yada ABD de filmin koptuğuna kanaat getirmiş..
    Papaz olayında Reis den umudunu kesmiş...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    liste hazırladıysalar demek ki son dışişleri bakanları görüşmesinden bir sonuç alınamadı..
    Yok ellerinde hali hazırda listeler var. Rusya vsvs ülkeler için yapılmış olanlar için ama uyarlanıyor onlardan bakalım göreceğiz.
    Bugünki yapılan aramada bence bildirmek içindi sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Yok ellerinde hali hazırda listeler var. Rusya vsvs ülkeler için yapılmış olanlar için ama uyarlanıyor onlardan bakalım göreceğiz.

bizimkiler konunun ciddiliğini anlayınca bakanlar singapurda bir daha görüşsün teklifi gelmiş..!!

6. Umarım bu papaz işinin sonu da Deniz Yücel olayı gibi utançla bitmez....

Ya hiç tükürmemeli ya da tükürdüğünü yalamamalı....

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Dediğim gibi Tr İnvesting den Usd/try 5,00 ekran görüntüsünü ilk paylaşana benden bir itibar puanı
    Sözüm söz...

5,01 kabul değildir...

Birisine kapak yapacağım da o yüzden lazım bana...

saygılar/başarılar
    bloomberg olur mu?

Ek 19671
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
    4,9950........

Sayfa 381/1023 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon