Sayfa 383/622 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ayrıca bence bu kağıtta yabancı filan yok..onların bu kağıda girmesi için mangal gibi yürekleri olacak..totoşları yemez ..

2. Takaslarda CİTİ VE DOC mal kaçmaya başladı teknik olarak hala satışa meyilli 1.56 son durak orada durmaz ise bilanço çok kötü gelecek ve verebildikleri kadar malı vermeye çalışıyorlar demektir geçen gün ben 1.87 1.88 stop koydum oraya dokununca verdim demiştim şimdi 1.56 destek çalışırsa alıcam yoksa uzak durmaya deva ancak satışlar çok sert alıcılar cok cılız hacimsiz çok sert aşağıda yapabilir düşeşe bir fiyatta beklenebilir.saygılar

3. Etik olmayan durum var ortada.Şirket şuan 9 aylık bilançoyu biliyor.Geçen haftada geçirdi 408 bin lotunu yukardan.Utanmıyormu derseniz bunlar diyecekki biz profosyonel bir şirketiz utanma kişilere ve adamlara has bir durum diyeceklerdir kesin olarak.Stoklara bakacağız tek konumuz şuan için bu.Muhtemelen eritilmeyen şişmiş stok devam edecek.Finansal borçlardan dolayı kapatılmadığı için finansman giderleri yüksek gelecek vede abartmıyorum ama zarar yazarsa şahsım olarak şaşırmam.(Ha isterimki 5 milyon kar yazsın olay yanlış anlaşılmasın)Bu sebeplen ben bu şirketten dürüstlük ve şeffaflık adına zerre beklentim yok.9 aylık zaten denetimede tabi değil.İstediği gibi at oynatacak vesselam.Emmeeeeee velakin şişen stoklar ve bu birken gazzzz ne zaman çıkacakkkkk..Çıktığı zamannnn koku saracak ortalığı engel olamayacaklar bu kokuyo.1.89 dan tahtaya şamarı koydu.Bakalım ozaman ne edecek bu haramzadeler.
    Velevki her konuyu geçtik ben en kötü ihtimal olaya şöyle bakıyorum.Üretim o bu şu herşey bitti desek BENİM ANKARA AKYURT SARACALARDA 1.000 METREKARE İMARLI SANAYİ ARSAM VAR KARDEŞİM.TAMAMMI ÜSEYİN EMMİ.

4. Burdaki yabancı yüzde yüz patron kontrolünde simitçi yabancı bunu daha öncede dedim.Ordan topladı ordan boşaltır.Yoksa cıtı girecekte tahtaya al sat yapacak.Yok öyle karakter yabancılarda.Bunlar karaktersiz olanı yani kontrollü olay.

5. Sıkıntı yok bassın
    Prkmdndede yaşadım aynısını.

6. 1.94 kapanış ne zamandı.. o günden bugüne her gün eksi kapattık.. Bravo..

7.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Etik olmayan durum var ortada.Şirket şuan 9 aylık bilançoyu biliyor.Geçen haftada geçirdi 408 bin lotunu yukardan.Utanmıyormu derseniz bunlar diyecekki biz profosyonel bir şirketiz utanma kişilere ve adamlara has bir durum diyeceklerdir kesin olarak.Stoklara bakacağız tek konumuz şuan için bu.Muhtemelen eritilmeyen şişmiş stok devam edecek.Finansal borçlardan dolayı kapatılmadığı için finansman giderleri yüksek gelecek vede abartmıyorum ama zarar yazarsa şahsım olarak şaşırmam.(Ha isterimki 5 milyon kar yazsın olay yanlış anlaşılmasın)Bu sebeplen ben bu şirketten dürüstlük ve şeffaflık adına zerre beklentim yok.9 aylık zaten denetimede tabi değil.İstediği gibi at oynatacak vesselam.Emmeeeeee velakin şişen stoklar ve bu birken gazzzz ne zaman çıkacakkkkk..Çıktığı zamannnn koku saracak ortalığı engel olamayacaklar bu kokuyo.1.89 dan tahtaya şamarı koydu.Bakalım ozaman ne edecek bu haramzadeler.
    Velevki her konuyu geçtik ben en kötü ihtimal olaya şöyle bakıyorum.Üretim o bu şu herşey bitti desek BENİM ANKARA AKYURT SARACALARDA 1.000 METREKARE İMARLI SANAYİ ARSAM VAR KARDEŞİM.TAMAMMI ÜSEYİN EMMİ.
    Bende emmiyi demiştim önceki sayfalarda ama yimedi usta

8. En iyisi sessizce beklemek
    Tmsana yazmiyazmiyom buraya yazıyız

Sayfa 383/622 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •