Sayfa 384/964 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Bir tek ben kaldım sanırım ipeke demirbaşları terk etmiş burayı, herkesin gönlünce olsun. Ben burdayım devamm
    I cash

2. Ben de burdayım sayın Çorbacıyım, ayrıca KAMERAMAN ı da bekliyoruz. Sağlıkla kalın

3.  Alıntı Originally Posted by Chisinau Yazıyı Oku
    Alçalan tepeler var diyorsunuz yani, napalım satıp çıkalım mı? dediklerinizden bu anlaşılıyor.
    Grafiklere göre çoktan stop-loss yapılmalı ve çıkılmalıydı zaten bu alçalan tepeler yeni bir durum değil, 7-8 aralığında da aynı durum birkaç kez gerçekleşti...

Ama grafikleri de para çiziyor maalesef... Adam direnci kırdırdığında alçalan tepe de yalan oluyor...

Bir de kendi malını almak kendi malına vermek gibi bir ton alavere dalavere var tabii ki...

O yüzden çıkıp çıkmamak herkesin kendi kararı... Ama herkesin grafikleri göz önünde bulundurarak hedefi ve stop-loss'u olmalı...

4.  Alıntı Originally Posted by çorbacıyım Yazıyı Oku
    Bir tek ben kaldım sanırım ipeke demirbaşları terk etmiş burayı, herkesin gönlünce olsun. Ben burdayım devamm
    Burdayız dostum bi tarafımıza giren kazık çıksın diye bekliyoruz

5. İlk seans 6.66'a kadar götürüp an itibarıyla 6.49'a değdirmeleri iyi olmadı...

6.50'nin üstünde kalmazsa bu gün de burası ağlama duvarına dönebilir akşama...

6. 6.6 â kadar 50K lot yok.Yukarısı boş.6.4 civarı bekleyen hacimli emirler var.Bende YFAS â bakıyorum o neredeyse yön o oldu bu hafta.....Bugün biladeri Credit ile alımda.Kozaa destek verirse 6.7 civarı yataya atabilirse seans sonu iyi olabilir.Olmazsa bugün zaten ne olabileceğini gördük....

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yuh be 6.60 tan saniyeler içinde 6.48 nasıl bir oyun bu ya yedire yedire veriyor yükselecek havası verip hooop aşağı

8. Bu hareketin gel gel olmaktan çıkması için pazartesi günkü kapanış olan 6.79'un üstüne çıkması lazım bana göre...

Buranın altında kalan her hareket mal yedirme amaçlı gel-gel olacaktır büyük ihtimalle ve bugün olmasa da yarın yine büyük bir düşüşle sonlanabilir...

Ayriyeten yarın seçim öncesi son gün olması itibarıyla yarın maldan çıkma amaçlı son attraksiyonların bugünden başlatılmış olması da ihtimal dahilinde...

Sayfa 384/964 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •