Tehditler başladı...
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by guneysu guneysu*, okidoki2006*, reha kaya Oğuz, yarın bas buradakilere 15 gün tatil, benden olsun... Originally Posted by C.ÜNLÜ Reytingin düşerse, Don reklamı alamazsın foruma... Uygunsuz lisan, cemiyette söylenmeyecek söz
Originally Posted by guneysu guneysu*, okidoki2006*, reha kaya Oğuz, yarın bas buradakilere 15 gün tatil, benden olsun... Her ne kadar bu başlıkta pek istenmesem de buraya kredim çok. Çünkü rakı içenden zarar gelmez tıpkı benim gibi
Originally Posted by okidoki2006 Her ne kadar bu başlıkta pek istenmesem de buraya kredim çok. Çünkü rakı içenden zarar gelmez tıpkı benim gibi Her ne kadar bu başlıkta, neden istenmediğinizi çözemesem de.
Originally Posted by okidoki2006 Her ne kadar bu başlıkta pek istenmesem de buraya kredim çok. Çünkü rakı içenden zarar gelmez tıpkı benim gibi Originally Posted by reha kaya Her ne kadar bu başlıkta, neden istenmediğinizi çözemesem de.
Originally Posted by guneysu guneysu*, okidoki2006*, reha kaya Oğuz, yarın bas buradakilere 15 gün tatil, benden olsun... Etme abi daha hic cezam yok forumda , senden mi gelecek ilk ceza ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by guneysu Ama haksızmıyım
Forum Rules
Yer İmleri