Sayfa 389/1252 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. dolara günlük faiz olarak en uygun hangi bankalar veriyor acaba tabloda bulamadım da.

2. ben gene de TL mevduat diyorum...

merkezin bu ay içerisinde ani bir toplantıyla faizleri en az 200 baz puan arttırmasını bekliyorum...

aksi takdirde bu kur seviyesi ile seri halde iflaslar gelecek...

ilk batanlar da inşaatçılar olacak...

başka çaresi yok...

3.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    ben gene de TL mevduat diyorum...

merkezin bu ay içerisinde ani bir toplantıyla faizleri en az 200 baz puan arttırmasını bekliyorum...

aksi takdirde bu kur seviyesi ile seri halde iflaslar gelecek...

ilk batanlar da inşaatçılar olacak...

başka çaresi yok...
    Yanlış anlama kesinlikle doğru düşünüyorsun ama çok beklersin..

Yatırım tavsiyesi değildir...

4. faizlerin artmaması TL mevduatçısına çok ciddi zarar veriyor...bu seviyelerden bir süre sonra bankalar TL kredi vermek için para bulamayacaklar...

artı bir ülke TL mevduatçısını bu kadar mı hor görür? anlayamıyorum...yani anlıyorum da kabullenemiyorum...

bu kadar olmaz...yazıklar olsun...

inşallah şu rahip bir an evvel serbest bırakılır da bir benze nefes alırız...bir de şu yerel seçimleri erkene almak lazım...

Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku
    Senle Ben Yeşildeyiz Tabi Artmasın
    Ama TL Mevduatçısı Napsın

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    dolara günlük faiz olarak en uygun hangi bankalar veriyor acaba tabloda bulamadım da.
    Burda var hocam:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...86#post2473586

1 günlük standart mevduat'ı mı kastediyorsunuz yoksa? öyleyse o yok şu anda

6.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    faizlerin artmaması TL mevduatçısına çok ciddi zarar veriyor...bu seviyelerden bir süre sonra bankalar TL kredi vermek için para bulamayacaklar...

artı bir ülke TL mevduatçısını bu kadar mı hor görür? anlayamıyorum...yani anlıyorum da kabullenemiyorum...

bu kadar olmaz...yazıklar olsun...

inşallah şu rahip bir an evvel serbest bırakılır da bir benze nefes alırız...bir de şu yerel seçimleri erkene almak lazım...
    Türkiye çift para birimli bir ekonomi. Para arzının %50'si döviz %50'si TL. Bu nedenle de merkez bankası para politikasındaki mutlak hakimiyetini yitirmiş durumda. Netice olarak sadece %50'lik kısmı çok düşük verimde kontrol edebiliyor.
    Yani durum TL mevduatçıyı hor görmekten değil para politikasındaki kontrolü kaybetmiş olmaktan kaynaklanıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Burda var hocam:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...86#post2473586

1 günlük standart mevduat'ı mı kastediyorsunuz yoksa? öyleyse o yok şu anda
    evet 1 günlük dolar faizlerini soruyordum, gerçi değer mi bilmiyorum, aylık yatırmak daha uygun herhalde al sat yapmayacağım için.

8. para politikasındaki kontrolü kaybetmiş olmak tabirini biraz açabilir misiniz lütfen...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Türkiye çift para birimli bir ekonomi. Para arzının %50'si döviz %50'si TL. Bu nedenle de merkez bankası para politikasındaki mutlak hakimiyetini yitirmiş durumda. Netice olarak sadece %50'lik kısmı çok düşük verimde kontrol edebiliyor.
    Yani durum TL mevduatçıyı hor görmekten değil para politikasındaki kontrolü kaybetmiş olmaktan kaynaklanıyor.

Sayfa 389/1252 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •