Originally Posted by
hepsonradan
Serdar bey Konya'daki marketlerin rafları bomboş kalmıştı, hiçbir tedarikçi mal vermiyordu, her gün market kapatmaya başladılar, KAP'a da günlük açıklama yapiyorlardi. İflas etti mi yazdim ben, iflas edecek noktaya gelmişti yazdım. O tarihte Adesenin kasasında ne nakit vardı allah aşkına. Lütfen herkese saygım var ancak bu grubu benden iyi tanıdığını kimse iddia etmesin. Ki ben bildiklerimin bir kısmını buraya yazabiliyorum. artık yazmayacağım dedim, satasmalar olunca yanıt vermek zorunda kaldım, yine kendimi istemediğim pozisyona soktum. Yahu herkes bu kağıt nasıl olur da yükselmez diye yırtınıp duruyordu ben de şu 50 milyon lot yüzünden diye soyleyiverdim söylemez olaydım keşke. Bu kadar boş beleş muhabbet görmedim. Şirketi hisseyi bıraktı herkes buna takıldı. Kardeşim ister inanın ister inanmayın, bana aracı tarafından söylenen bu, ne diyeyim, öyledir değildir ben de bilmiyorum, belki beni trollediler onu da bilmiyorum, ama eğer doğruysa onunki inatsa sonuna kadar biz de inat edeceğiz. ben yazdığım herşeyin noktasına virgülüne kadar arkasındayım, tek yalanım varsa şuraya bir daha yazmak nasip olmasın, yarın 400bin lot ilave alimin da görüntüsünü atacağım buraya.
Yer İmleri