Sayfa 389/613 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon
Arama sonucu : 4903 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Müslümanım diye yapılan ve işlenen günaha ortak olamam kusura bakma dayucuğum.
    Kim hırsızlık yapıyorsa, yalanla dolanla sahtekarlıkla türlü dümen iş çeviriyorsa idam edilmesini talep ediyorum, böylelerini milletin gözü önünde asıcaksın ki aleme ibret olsun
    Hamdım Piştim Yandım

Türkiye sahte diploma skandalını sadece konuşuyor ama dolandırıcılar satışa zamlı devam ediyor
    Türkiye sahte diploma skandalıyla çalkalanırken dolandırıcılar hala diploma satışına zamlı fiyatlarla devam ediyor. İletişime geçtiğimiz satıcılara gündeme yansıyan konuları sorduk onlar da bize zamlı tarifeler üzerinden garanti verdi. Gündeme gelen haberleri sorduğumuzda da onlar da sitem etti...

Biz can derdindeyiz adamlar hala et derdinde neyse bir ok olmaz yine devam

bakın dünden beri hep muhalifler yazıyor bir tane yandaş trol dedimi evet kandırıldık lanet olsun bu düzene vs yok yazmaz yazamaz çünkü çünküsü belli ortalık durulsun yine Allah Allah derler
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Müslümanım diye yapılan ve işlenen günaha ortak olamam kusura bakma dayucuğum.
    Kim hırsızlık yapıyorsa, yalanla dolanla sahtekarlıkla türlü dümen iş çeviriyorsa idam edilmesini talep ediyorum, böylelerini milletin gözü önünde asıcaksın ki aleme ibret olsun

Ülkede insan kalmaz hani yüzde 99'u müslümqndı ya o bakımdan tamam peki ben senin fikrine samimiyetine inanıyorum tarikatların kaldırılmasına evet der misin
    Sakın bana düzgün olanlar kalsın demeyeceksin tek cevap tarikatlar kapatılsın bekliyorum bozkurt yap bir Türklük

4. tam abkalık ortam kazan dısı kaldı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Ülkede insan kalmaz hani yüzde 99'u müslümqndı ya o bakımdan tamam peki ben senin fikrine samimiyetine inanıyorum tarikatların kaldırılmasına evet der misin
    Sakın bana düzgün olanlar kalsın demeyeceksin tek cevap tarikatlar kapatılsın bekliyorum bozkurt yap bir Türklük
    Ben zaten tarikat işine hep karşıyım, dini kullanan bir örğüt gibi geliyor varoluş amacı
    Haa istisnalar kaideyi bozmaz, gerçekten Allah yolunda mücadele ediyorsa, eyvallah
    İnanc işi Allah ile kul arasında bir olay
    Benim sana kızdığım nokta.
    Sen benim inancıma saygı duymuyorsun
    Yoksa hırsız hırsız dır. Burda hırsızı savunacak değilim
    Hamdım Piştim Yandım

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Ayhan abinin bahsettiği Yök Atlas sayfasında bölümlerin akademisyen kadrolarını açı bakınca bölümün öğrenciye ne katacağınız anlarsınız.
    puanlar açıklandığından beri kızımın tercih edeceği her bölümün akademik kadrolarına girip bakıyorum
    en son hacı bayram üniversitesinin fransızca mütercimlik tercümanlık bölümünü yazayım dedi girdim baktım
    bölüm başkanı dahil çoğunun mezuniyeti veya yüksek lisansı arapça el ezher üniversitesi bile var
    fransızca bilen hoca yok gibi
    hemen listeden çıkartım buradan mezun olsan ne olacak dedim
    ha orası öylede diğerleri farklı mı bi bakın hocaların kariyerine kafayı yersiniz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben zaten tarikat işine hep karşıyım, dini kullanan bir örğüt gibi geliyor varoluş amacı
    Haa istisnalar kaideyi bozmaz, gerçekten Allah yolunda mücadele ediyorsa, eyvallah
    İnanc işi Allah ile kul arasında bir olay
    Benim sana kızdığım nokta.
    Sen benim inancıma saygı duymuyorsun
    Yoksa hırsız hırsız dır. Burda hırsızı savunacak değilim
    İnancına saygımı duymuyorum iyide sen bana saygı duyuyor musun konu yine ezana gelecekse kur alarmını ezan sesine son ses yap kulaklığıda tak banane ben senin evinin dibinde müzik çalsam hoşuna gider mi inanca saygı derken önce insana saygı bu inanç tır daha çok değişir yine kutuplaşmaya çekme olayı birazdan bayrak iner dersin İslamiyetin doğduğu yerler dururken laik ve cumhuriyetle yönetilen bir ülkede durmanda zaten garip ulu Önderimizin ölümünden sonra yılmaz özdil'de çok güzel özetlemiş bugünkü yazısında ülkeyi bu hale getirenler en çokta dini kullananlar bu yüzden senin inancın zaten sıkıntılı ben zoraki saygı duyuyorum sende bir zahmet duy

Sayfa 389/613 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •