Sayfa 39/446 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 305 - 312 arası.

Konu: CUSAN - Çuhadaroğlu Metal

Valla ben umutluyum. Mevcut bant içerisinde kaldığı sürece aylık artışa gidiyorum. Yani tasarruf "CUSAN ALTIN ÜRETİM PAZ.A.Ş." de olacak. Ünvanda cuk diye oturdu yaw)
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Benim işim bu. Gelsin 10 dakikada ünvanı değiştirir, tescil ve ilanı yaparız. Para da almam. Hemen haberi KAP'a da bildiririz...Coşturmak varken süründürmenin manası varmı? )
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Uyduruk hisseler önden servis edildi. Asıl ana menüde sıra... Spekülatör bu tür hisselerde hiç sorun yaşamaz, zirveden gömer. Önce dillendirecek ve milleti iştahlandıracak tabi ki... Ama o gün bu gün değil. Sabır acı, meyvesi tatlıdır)

4. Ya bunlar harbi ******** 18 milyon dolarlık iş ile ilgili 8.ayda görüşmeye başlanıyor tam 3 ay sonra ky yi korumak adına haber vermedik deniyor.Bumu korumak sen 8 ayda böyle bir iş görüşmemiz var diye kapa bildirsen şuan kağıdın 2.5 bandında olması ve ogün gelen haberle 1 tavan daha yapması lazımdı ama bizi koruyorlar yersen.Bence patron hiç iyi niyetli değil.

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Bankacı54 Yazıyı Oku
    Ya bunlar harbi ******** 18 milyon dolarlık iş ile ilgili 8.ayda görüşmeye başlanıyor tam 3 ay sonra ky yi korumak adına haber vermedik deniyor.Bumu korumak sen 8 ayda böyle bir iş görüşmemiz var diye kapa bildirsen şuan kağıdın 2.5 bandında olması ve ogün gelen haberle 1 tavan daha yapması lazımdı ama bizi koruyorlar yersen.Bence patron hiç iyi niyetli değil.

Aynn dostum ama kotu bi haber olsa aninda gonderirler neden mi yatirimci magdur olmasin diye ????

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bugün tutuyorlar akşama veya yarın en çok düşen 20 girer merak etmeyin.

7. Gordugunuz gibi cikmiyor beni sasirtti mi asla .ne yapmaya calisiyor burdan ky satarsa cikartirlar ki satmiyor o zaman surundure surundure dusurecekler ve asagindan alacaklar . Hem asagidan alacaklar hem de kyyi panikletecekler ki yukselirkrn rahatca meyveyi toplayanilsinler . Ayrica neydi her cikis o da 3 5 kademe mal vermek icindir .ytd

8. Ayrica son ceyrek bilanco da kotu gelecek ki onu fiyatliyor yoksa bilanco iyi gelecek olsa 2 ni altina sarkmazdi . cift haneli bi zarar gelmesi muhtemel. Ytd

Sayfa 39/446 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •