Sayfa 390/544 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 4345 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. Ana avrat sövmeyeceğim. Gerek yok. Bu hissenin başında bulunan bu lotları yöneten şahıs ve şahıslar paranın esiri olmuş ruh hastaları. Ama şu var gavur izmir..! Her şeyin bir zamanı vardır. Ağzınızla kuş tutsanız ömrünüz kadar yer yakarsınız. Yatlarınız katlarınız sonsuz milyon dolarlarınız olsun. Hiçbirinin önemi yok. Karakter yoksunusunuz. Yüzlerce belkide binlerce küçük yatırımcının üç beş kuruşuna tenezzül eden zavallı yaratıklarsınız. Payımızı almadan gitmeyeceğiz. Boşuna uğraşıyorsunuz. Tekniğin dibini okuyorsunuz. Çakallarınızla her şeye yön verdiğinizi zannediyorsunuz. Yaktığımız ve vazgeçtiğimiz şeyleri görseniz delirirsiniz. .erefsiz .tler! Kudurun! Ekranda Mersin kodu yakan g.t daha çok yakarsın o kodları!

Alıntı Originally Posted by hekimoglu Yazıyı Oku
    Ana avrat sövmeyeceğim. Gerek yok. Bu hissenin başında bulunan bu lotları yöneten şahıs ve şahıslar paranın esiri olmuş ruh hastaları. Ama şu var gavur izmir..! Her şeyin bir zamanı vardır. Ağzınızla kuş tutsanız ömrünüz kadar yer yakarsınız. Yatlarınız katlarınız sonsuz milyon dolarlarınız olsun. Hiçbirinin önemi yok. Karakter yoksunusunuz. Yüzlerce belkide binlerce küçük yatırımcının üç beş kuruşuna tenezzül eden zavallı yaratıklarsınız. Payımızı almadan gitmeyeceğiz. Boşuna uğraşıyorsunuz. Tekniğin dibini okuyorsunuz. Çakallarınızla her şeye yön verdiğinizi zannediyorsunuz. Yaktığımız ve vazgeçtiğimiz şeyleri görseniz delirirsiniz. .erefsiz .tler! Kudurun! Ekranda Mersin kodu yakan g.t daha çok yakarsın o kodları!
    Sayın Hekimoğlu,

2 yıl daha sürecek bir enflasyon düşünürsek umarım elimizdeki hisseleri çöp etmezler.
    Bu ortamda TL de bekliyoruz. 2 sene sonra bunun fiyatı halen 50 TL kalırsa işte o zaman bizim cebimizdeki para çöp olmuş demektir.
    Bu şerrefsizlerde o kadar onursuzluk var. Ben bu kapasiteyi görüyorum.

3. Merhaba,

Borsa eski seviyesini yakaladı. Biz borsanın 1500 lü seviyelerindeyiz.

Bunlara göre sözlükte alçaltıcı hiç bir sıfat yok...

Alçak ve kalleşin karşılığı değiller. Senelerce öyle dedim ama, alçak, kalleş, şeref..., namus.., bunları tanımlamıyor.

Ruhen ve bedenen satılmış insanlar. Şeytanın bile sınırları var.

Bir iş insanı, bir çalışan ve bir yatırımcı ile yüz yüze geldiklerinde, "Bu kişi benim hakkımda ne düşünüyor" diye akıllarına geliyor mu acaba?

Ben söyleyeyim "Kolunu bacağını bir yerinize sokmak, dinamiti bir yerlerinize sokup patlatmak..." isterler diye düşünüyorum.

Utancınızdan, yerin altına değil de Mars'a Jüpiter'e falan gitmeniz lazım.

Bu ne para sevdası arkadaş. Kz neyi götürdü? En fazla, kefeni 100 lira pahalıdır. Faydası oldu mu bari?

Ölüsüne, dirisine sövdüren karaktersizler.

Aile büyüğünüz de çok yüzsüzmüş doğrusu...

Sıra kendisinde.

Tez zamanda inşallah.

Saygı ve selamlarımla,

4. son 100 yılda dolar böyle.... 1975 sonrası her 10-15 yılda aynı senaryo........ ingilizlerin DİN oluşturduğu, yahudilerin o DİN in içini boşalttığı, amerikanın yönettiği emperyal ve kapital kafayla yaşayan 2 MİLYAR müslüman pehhhh. sorsam 100 yılda doların geldiği noktada ABD mi büyüdü Türkiye'nin 20 000 000( yirmi milyon) KATI... TÜRKİYE mi küçüldü.....
    müslüman uyu ... hiç mi araştırmazsın.. HAYBER kalesi nasıl alındı.... DÜŞMANA kazandırmadan, onlarla ticaret yapmadan yetştirdikleri hurmayı 5 yıl kendilerine yedirerek ,hasta ederek aç bırakarak.... pazardaki CEVİZ in üzerinde menşei ABD yazdıktan sonra ,ÜSTÜNE TÜRKİYE de gıda şirketlerini satarsanız yabancıya....,bankaları satarsanız yabancıya KAZANDIĞI TÜRK LİRASIYLA DOLARDA alır ev de alır toprakta alır..... heleki ATATÜRK çüler, MİLLİYETÇİLER,DİNDAR geçinenler O ALMAK İÇİN KREDİ ÇEKTİKLERİ CEP telefonlarını ARABALARI ve krediyi hangi bankadan çektiklerini bi FARKETSELER.....

5. ne diyorum ARAŞTIRMAZSAN dünyadaki GÜNLÜK 65 MİLYON varillik PETROL ÜRETİMİ İÇİNDE Türkiye'de 60 BİN varil oldu dendiğinde alkışlar sın....

6. dünyada dolar düştüğü için ABD faiz artırsın, COVİT sürecinde piyasaya sürdüğü fazla doları çekerek fiyat yapmaya çalışsın ...TÜRKİYE'de dolar müdehaleye gerek yok uçuşta.... bizim ticari zeka sahipleride İHRACAT YAPIYORUZ ülke ucuz MAL satıyoruz demeye devam etsin...üstüne 4 kat kriz' i bir kriz gibi yaşattığınız halk... harika günler bizleri bekliyor....

Sayfa 390/544 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •