Sayfa 390/498 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 3978 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Dün baskıyı arttıran kendileriydi dediydim,
    bugün ise çıkış yapanı karsilamis alımı gibi geldi bana. Belki de danışıklı dövüş. Neyse alımda vites olmuş biraz daha. En azindan alım yerinin adı belli şimdilik.. ytd

2. Bu takas değişimine giren bofa nereden çıktı, bir çok şirkette sonradan turettiler. Farkında olan var mı bilmiyorum ama eskiden takaslarda görünmüyordu..
    Var mı ne olduğunu bilen.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Moza hc pek bir rahatlamış gördüm seni. 😊
    Dün takas değişiminde (pasta da değil) bofa aliciydi bugün ise dunkunun fazlası ile satıcı olmuş.. bugün aot 41.50 civarı. Ytd
    pozitif düşünüyorum endeks güç topluyor 20 günlük ortalamadan güç alıp 10200 üzeri kapanışlar yapar yönetim de 2 günde 11 milyon almış bu da başka pozitif nokta .endekse kayıtsız kalmaz bu sefer faizler de düşmeye başlayınca mecbur bir miktar para illaki buraya da akar.

yeter ki bu ara bi deprem ekonomide görevden alma yeni bir savaş ya da bomba hikayesi olmasın.

bofa da yola gelir zaten epey azaldı malı liderliği bırakalı çok oldu belki eski günlerine geri döner

Bu takas değişimine giren bofa nereden çıktı, bir çok şirkette sonradan turettiler. Farkında olan var mı bilmiyorum ama eskiden takaslarda görünmüyordu..
    Var mı ne olduğunu bilen.. ytd
    BofA’nın Türkiye’de satın aldığı ve satamadığı hisseleri yakın zamana dek iki gün içinde elden çıkarma veya virman yapma mecburiyeti vardı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 25 Ocak 2024 tarihinde yayımladığı 2024-6 numaralı bülten ile BofA’nın faaliyetlerine onay verdi. Dolayısıyla ilgili gün itibarı ile BofA satamadığı hisseleri elde tutabilmeye başladı.

diye bir yazı var

5.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    pozitif düşünüyorum endeks güç topluyor 20 günlük ortalamadan güç alıp 10200 üzeri kapanışlar yapar yönetim de 2 günde 11 milyon almış bu da başka pozitif nokta .endekse kayıtsız kalmaz bu sefer faizler de düşmeye başlayınca mecbur bir miktar para illaki buraya da akar.

yeter ki bu ara bi deprem ekonomide görevden alma yeni bir savaş ya da bomba hikayesi olmasın.

bofa da yola gelir zaten epey azaldı malı liderliği bırakalı çok oldu belki eski günlerine geri döner
    Doğru düşünüyorsun tabiki. Benim demek istediğim şuydu. Satan varsa aliciyim şeklinde gövde göstermiş. Daha önceleri de bunu defaten yaptı. Ama hiçbir zamanda elindeki kontrolü başkasına vermedi.. dusrmek isterse düşürüyor yükseltmek isterse yükseltiyor. Tahtacı bunj hep yapıyor.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    BofA’nın Türkiye’de satın aldığı ve satamadığı hisseleri yakın zamana dek iki gün içinde elden çıkarma veya virman yapma mecburiyeti vardı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 25 Ocak 2024 tarihinde yayımladığı 2024-6 numaralı bülten ile BofA’nın faaliyetlerine onay verdi. Dolayısıyla ilgili gün itibarı ile BofA satamadığı hisseleri elde tutabilmeye başladı.

diye bir yazı var
    eskiden merrill lynch vardı onu bofa satın alınca adını duymaz olduk.

7.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku

diye bir yazı var
    Hmmm bu önemli birşeymis ve ben bunu gözden kaçırmışım. Eyvallah.
    Ama sanırım sadece görünüyor olmuş artık yoksa aynı bofa.. iki gün önce 6 kusur dun 8 bugün ise 2 kusur olmuş payı.. çok etkili ve hissesine göre de etkisiz eleman vasfında. Yabancı değil yalancı olanından sanırım bunlar, yabancı kalmadığına göre.. yoksa boyle kıvrak olmazlardi.. ytd

Doğru düşünüyorsun tabiki. Benim demek istediğim şuydu. Satan varsa aliciyim şeklinde gövde göstermiş. Daha önceleri de bunu defaten yaptı. Ama hiçbir zamanda elindeki kontrolü başkasına vermedi.. dusrmek isterse düşürüyor yükseltmek isterse yükseltiyor. Tahtacı bunj hep yapıyor.. ytd
    valla tüfek çıktı mertlik bozuldu bofadan işlem yapan çok yerli var diyorlar artık bilemiyorum benim bile 3 aracı kurumda hesabım var

Sayfa 390/498 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •