Sayfa 391/487 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. Patron hergün satıcılar kademesinin ilk dört kademesine satışları yığıyor malı herkes versin diye bas bas bağırıyor. Zaten bu kadar satışı gören bırakın almayı eli mecbur ky sürekli veriyor. 1.01 ile 1.06 arası patron alış satış yapıyor. Patronun amacı ky avlamak başka bir derdi yok. Akşam yine buralarda kapatır. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Burada ki yatırımcılar bir sabah kalksa ve şu haber Martıya Katarlı ortak.......gerisini siz kafanızda devam edin belki de Allah söyletti kim bilir.
    Katarlılar napsın bu kuşu onlar amerikan kartalı sever. Bildiğim tek şey az çıksın hemen satacam.

3. metro ile karıştırmışım özür dilerim.
    1.00 ı gördü rahatladı. sana ne kadar beddua edilse, az patron. yaktın hepimizi. biraz adam gibi davransan, borsada bizim de bir hissemiz var deseydik. neden hep ky yı söğüşlemek için amaç edindin.ytd
    Son düzenleme : neden07; 06-03-2018 saat: 15:47.

4. aldığım yere döndü ne desem bilemedim

5. Ben kendime hedef koydum ağustos sonuna kadar burdayım düştükce azar azar topluyorum kısa vade beklenti için alıp da beklenecek kağıt değil herkeze hak veriyorum bu hisse 1tl bedelli verdi ve neredeyse tamamını patron aldı kağıdı hep 1tl altında tutarak baskıladı ve bedellileri topladı.
    Soru 1: siz bir tl den aldığınızı daha aşağıdan bir fiyata verirmisiniz?
    Soru 2: bu kağıttan çıkıp hangi kapıda girersin hepsi süper pirim yapmışken?
    Kimseyi etkileyip zarar ettirmek istemem ancak kağıdınıza güveniyorsanız ve bekleme imkanınız varsa bekleyin derim aksi takdirde zararına çıkıp başka kağıda girip dahada zarar etme ve bununda yükselişini kaçırıp tüh deme şansınız daha yüksek olacaktır.

Yazdıklarım tamamen kendi yorumum olup tavsiye niteliğinde değildir.

6. adam her gün bir kademe bir kademe düşürüyor. yarın şu duruma göre, şahsi tecrübelerim (0.99 - 1.00 ) gibi diyor. takip etmeye bile gerek yok. keşke bunun yerine 3 ton buday alsaydım. ytd.

7. Mart mart diyenlere "mart kapidan baktirir kazma kürek yaktirir" martilarda aksiyon ve tansiyon düsük eski heycani kalmamiş halbuki turizim sezonu geliyor aksiyonu bol olmasi gerekir belki yabanci ortak bunun ufak ufak isaretlerini vermis durumda gelecek gunler guzel olacak elinde olana ytd.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kendimi dilencinin eşşeğinin nalı gibi hissediyorum. Eskimiş ezilmiş delik deşik. Aynı Martıdaki hayallerim gibi delik deşik. Ytd

Sayfa 391/487 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •